Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Veti participa la olimpiada columbofila din 14 august 2022?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

DONETS'K 2014 - UN MARATON DE MARE PRESTIGIU - autor col. (r) Stefan Georgescu


00:21, Marti, 08.07.2014

DONETS'K 2014 - UN MARATON DE MARE PRESTIGIU

 

 

 

            U.C.P.R. organizeaza anul acesta cea de-a 4 editie a derby-ului national de maraton cu lansare din localitatea Donets'k - Ucraina.

            Acest concurs a avut o evolutie spectaculoasa atat din punct de vedere organizatoric cat si a numarului de crescatori si porumbei participanti. Astfel, la prima editie au participat putin peste 800 porumbei, la editia a doua peste 4000 porumbei, iar la editia din 2013 numarul porumbeilor a fost de peste 8000.            Iata pe scurt cateva argumente care vin sa confirme afirmatia privind prestigiul acestui derby:

·        DESCHIDERE TOTALA. La acest maraton sunt invitati sa participle toti crescatorii de porumbei din Romania indiferent de federatia de care apartin.

·        SISTEM DE PREMIERE GENEROS SI ECHITABIL. U.C.P.R. pune la dispozitia organizatorilor un fond de premiere de 20.000 RON (200 milioane lei vechi). Deasemenea, din taxa de imbarcare, respectiv 10 RON/porumbel, dupa achitarea cheltuielile organizatorice (imbarcare, mancarea porumbeilor, acte, transport, delegati, etc), suma ramasa intregeste fondul de premiere. Vor fi premiati primii 10 porumbei din fiecare judet. Fondul total de premiere va fi repartizat procentual, fiecarui judet in functie de numarul de porumbei angajati.

·        Pentru stabilirea mijloacelor de transport, U.C.P.R. a organizat LICITATIE PUBLICA, asigurand in acest fel cele mai bune conditii la cel mai scazut pret. Au fost admise in urma licitatiei 5 mijloace de transport, de la diverse firme, avand o capacitate totala de aprox. 10.000 porumbei.

·        CENTRE MULTIPLE PENTRU IMBARCARE. Imbarcarea porumbeilor se va face din 7 centre stabilite de C.N.S. In acest fel, se asigura fluent, buna organizare si se evita pierderea de timp si de bani ocazionate cu deplasarea participantilor de la distante mari.

·        CLASAMENTE. Se vor intocmi clasamente, in conformitate cu prevederile RNS, astfel:

                                   a. Pe toti  porumbeii participanti (total lansare) – cu titlu informativ

                                   b. Pe zone stabilite de organizatori                                   c. Pe judete

                                   d. Pe protocoale intercluburi

                                   e. Pe club

 

            Aceste cateva argumente reprezinta ele insele tot atatea invitatii de a participa la acest concurs, pe care, pe buna dreptate il putem considera cel mai puternic maraton din  Romania.

            Organizatorii fac toate eforturile pentru ca editia din 2014 sa reprezinte un nou record de participare si un mare succes, nu numai al U.C.P.R. ci al intregului sport columbofil din Romania.

            Va invitam sa participati cu placere si va dorim mult succes!

 

 

Cu deosebita stima.

col( r). Stefan Georgescu 

membru fondator al UCPR

Succes columbofil important pentru Romania la Cupa Continentala de la Brno - Cehia - ianuarie 2014UCPR - imbarcare maraton Donetsk - 9 iulie 2014 - foto centrul Targoviste - partea 4Familia Freialdenhofen, Germania - rezultate excelente si in 2012 la cele 6 curse columbofile internationale de MaratonTandemul Georgescu + Milotin (FCPR Ilfov) - succes deosebit cu puii la etapa de la Dumbraveni - 22 august 2010UCPR - informatii si conditiile de participare la maratonul columbofil de la DONETSK - iulie 2015
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.