Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce parere aveti? Pretul unui porumbel este direct proportional cu valoarea sa?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Domnul SORIN FLOREA uneste Bucurestiul si zonele limitrofe din punct de vedere columbofil !


22:09, Marti, 07.01.2014

Duminica, 5 ianuarie 2014, intr-o frumoasa si primitoare locatie din Bucuresti s-a desfasurat o noua intalnire columbofila intre domnul Sorin Florea si o parte dintre liderii columbofili ai Capitalei si din judetele invecinate. Mai exact, la intalnire au participat reprezentanti ai urmatoarelor entitati sportive: Asociatia Columbofila AS, Asociatia ACPB, Ilfov, Asociatia Dambovita 1, Asociatia Dambovita 2 si Asociatia Giurgiu.

 

Din partea Asociatiei Columbofile Ilfov au fost prezenti reprezentantii a doua cluburi, respectiv cluburile din Buftea si Peris. Din partea Asociatiei Giurgiu au fost prezenti domnii: Ionita Gogu, Popa Eugen si Tarca Florin.

Aceasta intalnire a avut ca principala tema crearea unui protocol sportiv, echilibrat si corect pentru toti participantii prezenti la intalnire.

In urma discutiilor libere, cat se poate de deschise si constructive, s-a votat un plan de zbor pentru etapele de fond ale sezonului 2014, dupa cum urmeaza:

 - doua etape de Jaroslav (aproximativ 550 km pentru Bucuresti) si trei etape de Nadia (localitate situata linga Apostolov – distanta de concurs aproximativ 670 km pentru Bucuresti). Pentru partenerii columbofili prezenti, distantele de zbor variaza aerian intre prima si ultima crescatorie din punct de vedere a pozitiei lor geografice.

Toti cei prezenti au hotarat, in unaminitate, printr-un vot deschis si liber exprimat, ca nici o alta asociatie columbofila situata la o distanta mai mare de 50 km fata de Bucuresti nu poate lua parte la acest protocol.

Au fost stabilite si cele 3 etape de maraton, dintre care doua vor fi organizate de catre ACPB, respectiv Poltava (aprox. 850 km pentru Bucuresti) si Harkov 2, urmand ca a doua etapa de Harkov (concursul semi-national) sa fie organizata de catre o asociatie pe care FCPR o va desemna.

Avand in vedere ca in cadrul Asociatiei Columbofile Giurgiu urmeaza ca in scurt timp sa se organizeze alegeri pentru ocuparea noilor functii de conducere, de comun acord s-a agreat ideea ca planul de zbor acceptat si votat in unanimitate la aceasta intalnire sa fie semnat de catre toate partile prezente la o data ulterioara, in a doua jumatate a lunii ianuarie a.c., dupa ce vor fi alese noile persoane din cadrul conducerii Asociatiei Columbofile Giurgiu.

Nu putem incheia aceasta scurta prezentare inainte de a adresa felicitarile noastre sincere tuturor participantilor la aceasta intalnire pentru decenta, seriozitatea si deschiderea de care au dat dovada. In plus, toata intalnirea a fost mediata si coordonata si de aceasta data, la modul perfect, de catre domnii Sorin Florea si Valeriu Dinca ale caror idei si proiecte columbofile, deocamdata doar la nivelul Capitalei si a zonei limitrofe, prind contur si greutate de la o zi la alta.

Sincere felicitari, stimati domni, pentru rezultatul excelent la care ati ajuns si de aceasta data !

 

 P.S. - De mentionat faptul ca si la aceasta intalnire columbofila reprezentantii Asociatiei Gyosport au fost invitati sa participe, dar de fiecare data au refuzat sa fie prezenti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UCPR - constituirea primului club columbofil din judetul Bihor - "Maraton Transilvania" - 6 aprilie 2013Domnul BUCUR CATALIN, din Comarnic, Prahova - rezultate obtinute pe columbodroame si in campionat 2015-2019UCPR - festivitate premiere castigatori maraton columbofil Donetsk - Targoviste, 16 august 2013Rezultate columbofile obtinute de crescatoria MAGNA PIGEONS, UngariaUCPR organizeaza un important derby columbofil la Donets`k, in Ucraina, pe data de 14 iulie 2012


Comentarii

postat la 08:52, Miercuri, 08.01.2014 de Relu

Este un lucru extraordinar ce ati reusit domnule Florea ! Pacat ca domnu Antonescu refuza sa colaboreze cu dv. Ar fi fost ceva deosebit sa putem zbura cu totii sa vedem care este mai bun......

postat la 08:55, Miercuri, 08.01.2014 de munteanu

asadar cind se doreste se poate .... daca Giani nu o sa se alinieze la voi o sa mai piarda si mai multi oameni si atunci va fi obligat sa declara in mod oficial desfintarea la GYOSPORTT

postat la 12:09, Miercuri, 08.01.2014 de Raul

Domnule administrator,\r\n\r\nSe pare ca nu ati fost informat: care Ilfov? Butea si Peris zboara, din 2013, pe Dambovita 2. Pentru cei care nu sunt in tema, Dambovita 2 este formata din fosta Ilfov, deoarece, in 2013, cand FCPR-ul a dat circulara sa se zboare impreuna, Ilfov + Bucuresti, cei din Ilfov au fugit de concurenta, si au facut Asociatie pe Dambovita, in conditiile in care, in acel judet exista, deja o asociatie infiintata, asta doar ca sa se continue jocurile murdare, de culise, in care masina lui Costea primea banii. Acum Dambovita 2 are alt plan de zbor, fata de Dambovita 1, care zboara cu Bucurestiul, asta datorita faptului ca bataia doare. fiti, domnilor, mai corecti si nu mai fugiti dupa avantaje personale!!! \r\n\r\nSunt curios daca Petre Petre si Gavan vor zbura tot pe Dambovita 2, chiar daca ei apartin de Giurgiu.\r\nFelicitari domnului Florea pentru initiativa luata!

postat la 13:04, Miercuri, 08.01.2014 de Cucu

Draga Relu, cum care e mai bun ? Pai el la Gyo Sport e praf de-o viata . El e slabut in casa lui . Nu i-a dat afara pe toti ? Comparatia cu Florea poate cel mult sa-l onoreze . E ca si cum ai face o comparatie intre tantar si armasar. In rest e praf in ochii prostilor. Baiatul e slabut de tot.

postat la 13:16, Miercuri, 08.01.2014 de Alin

Vrem si noi in acest protocol. Suntem un grup de 20 si ceva de membrii de la clubul din Voluntari care NU DORIM sa participam intr-un protocol cu Antonescu. Daca nu se rezolva vom pleca impreuna cu o parte din membrii de la Dobroiesti sa formam un club. Domnule Florea cu cine sa discutam ? Va rugam sa ne sprijiniti . Ne-am saturat de acest mincinos si de cele patru cinci slugi care il sustin. Vrem sa concuram corect !

postat la 13:21, Miercuri, 08.01.2014 de Laurentiu

Lasati-l in pace pe Geani . Uitati de el. Sa joace omul unde doreste . E dreptul lui . Ce daca nu are oameni sau ca ii mai pleaca. O sa dea iar gratuit si gata .

postat la 13:30, Miercuri, 08.01.2014 de Baba

Frumos. Felicitari domnilor care s-au implicat ! Se vede ca atunci cand se doreste cu adevarat ceva se realizeaza. Personal am asteptat mai mult si mai devreme de la domnul Antonescu. Imi pare rau pentru el. Acum la final se vede ca Gyo Sport a fost doar un balon de sapun. Buummmmm... S-a spart !

postat la 15:08, Miercuri, 08.01.2014 de Neacsu V

Asa cum era de asteptat lucrurile au inceput sa se lege. Un Bucuresti distrus efectiv ani de-a randul de toate gunoaiele posibile si imposibile care si-au facut din asta un tel,incepe astazi sa se inchege . E drept insa, cu greu . Mult am asteptat clipa asta , domnule Florea . Acum ne aflam intr-un punct de cotitura in ceea ce priveste viitorul nostru. Ani de-a randul a trebuit sa asteptam si sa permitem unor non- valori sa ne conduca dupa bunul plac. Toate acestea au fost posibile cu COMPLICITATEA sau tradarea intereselor noastre comune de catre cei aserviti anumitor persoane. In nebunia lor ei incearca si astazi sa pozeze in oameni care doresc binele Bucurestiului . Imi permit sa va intreb ceva,domnule Florea . Care este asociatia din Bucuresti ce refuza in totalitate dialogul cu dumneavoastra ? Va spun eu asa cum bine stiti , Gyo Spor-ul. Da, acest Gyo Sport a ramas in Bucuresti pionul otravit . Acesta este tristul adevar . De aceea refuza sistematic invitatiile primite. Nu intamplator domnule Florea aceeasi asociatie prin reprezentantii ei legali nu v-au sustinut nici la cadidatura dumneavoastra la presedintie de la Tg. Mures. Din contra atunci domnul Antonescu a facut anti-joc cat a putut ca dv. sa nu fiti ales presedinte . Asta este adevarul adevarat, domnule Florea . Eu raman in dubiu in ceea ce priveste o viitoare colaborare a celor doua asociatii din Bucuresti As si ACPB cu Gyo Sport. Acest Gyo Sport va face tot ceea ce este posibil ca Bucurestiul sa nu se uneasca . O sa vedeti . Probabil ca ati tras deja o asemenea concluzie . Am scris toate acestea din simpla dorinta de a aduce la cunostinta tuturor columbofililor bucuresteni cine este tradatorul . Cine nu ne vrea binele si mai ales ...cine ne vinde . Va rog sa tineti cont de ceea ce am scris aici . Acest om ridica cele mai mari probleme . Numele lui, Antonescu G. Spanu . Nu cautati cu orice pret o asociere cu un asa element. Nu merita . Vinde , cumpara , tradeaza. Un caracter de las. Lasati-l cu Dumnezeul lui . De fapt ....nici nu are.

postat la 16:11, Miercuri, 08.01.2014 de ilie

toți columbofilii bucureșteni cunosc faptul că gyany e numai unul și în curand va rămane singurul columbofil gyosport , să fie sănătos - oare !

postat la 16:43, Miercuri, 08.01.2014 de Gheorghe

Felicitari tuturor !

postat la 17:02, Miercuri, 08.01.2014 de Tavi

Mult succes domnilor in ceea ce doriti cu atata ambitie sa construiti. Este clar ca suntem pe drumul cel bun. Nu faceti un caz din faptul ca nu toti doresc o unificare columbofila in Bucuresti . Ii stim pe cei care nu doresc asta. Insa este dreptul lor. Asa ca vrem nu vrem mai trebuie sa asteptam . Poate intr-un final si cei care acum nu doresc acest lucru vor intelege ca doar uniti putem deveni ce am fost . Oricum Asociatia Gyo Sport anul acesta este asigurata . La fond va juca cu Constanta, Ialomita si Calarasi . Iar la demi-fond au deja un protocol semnat cu cei din Slobozia, Tandarei, Fetesti si Calarasi. Le uram succes colegilor nostrii care au ales un asemenea parteneriat !

postat la 17:13, Miercuri, 08.01.2014 de Flustiuruc Viorel

Bai da nu mai puteti de Gio voi astia marii campioni ? Stati frate in banca voastra va doare asa tare de noi ? Care sunt campionii aia , Sandu Catalin , Stanescu si Dobre, Nicolaescu si Adi, Micki si Cornel, Cocos si Musat , Lazarica Florin si Alin, Iordache Lucian, Radu V ion , Popescu Victor , Coman Catalin, Catalin Gheorghe, Constantin Dumitru......????? Pai noi avem Costicii si Cazacii nostrii frate ! Si Spanii si Grigorestii nostrii si.....cam atat .... Ce nu ajunge ? Eeeeiiiiiii, dracia dracului suntem crema cremelor, spaima spaimelor . Iaaaaa, va rog frumos !

postat la 18:19, Joi, 09.01.2014 de Marin Catalin

Felicitari pt stradania de a uni Bucurestiul si de a zbura la fond cu Dambovita,Giurgiu si Ilfov FARA Constanta dar RUSINE pt mizeria de plan de zbor cu distante ce nu depasesc 700 km. Acum nu stiu cui sa-i multumesc pentru acest plan de zbor, transportatorului, indiferent care ar fi , caci consuma mai putina motorina, sau demifondistilor care au votat acest plan de zbor in dorinta de a castiga si categoria fond?????????\r\nInca o data RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!

postat la 20:07, Joi, 09.01.2014 de ilie

flustiuruc - numele spune tot ! mulțumesc

postat la 21:08, Joi, 09.01.2014 de victor

nu inteleg, aveti ceva cu geany?? jucati voi unde doriti, ce atata insistenta!! e obligatoriu sa vina cu voi?? respectati opinia fiecaruia, vedeti-va de ale voastre si lasa-ti omul in pace, pana mai ieri era bun , acum nu mai e, de ce?? va spun eu...sa inchis robinetul !!! asta doare cel mai tare !!

postat la 15:34, Vineri, 10.01.2014 de De la lume adunate....

Monsieur Spanu, aceast aristocrat de Cămin Cultural Sătesc și-a anuntat public intentia de a inchide Gyo Sport. Asta doar daca EL nu va reusi sa uneasca anul acesta Bucurestiul. Când un șobolan de talia distinsului domn părăsește șandramaua, mie mi-e clar că a-nceput să ia apă.

postat la 17:10, Vineri, 10.01.2014 de Ilie Gheoghe

\r\nCum le stii tu mai Victoras pe toate , ca un om mare. Afla ca ne doare mai baiatule lipsa de respect a acestui om . Nu altceva. Nu trebuie sa ai scoala multa ca sa intelegi ca tot planul lui de a da gratuitate timp de doi ani nu a urmarit altceva decat sa puna mana pe tot Bucurestiul , sa tremure, sa-l conduca , sa dicteze. El si numai el ! Vise mai baiatule, vise !

postat la 17:44, Vineri, 10.01.2014 de Costy

\r\n\r\nAud că domnul Spanu a întors-o ca la Gorjî, nu mai e ocupat, urmand a-i face domnului Florea Sorin deosebita placere de a-l vedea și el în viu cum se ploconeste si minte. La această oră domnul Spanu exersează poziția ghiocelului. Linisteeee ! Deja se concentreaza...ceea ce fie vorba intre noi.... e cam mult pentru el !!! \r\n

postat la 18:19, Vineri, 10.01.2014 de VV.

Domnilor daca reusiti si semnati si protocolu pentru fond sinteti mari

postat la 00:47, Sambata, 11.01.2014 de Marius Rudarum

Ar trebui tinut cont si de lungimea etapelor de fond. 650 km arata ca parca ar fi facute mai repede pentru demifondisti.\r\nEste enervant ca te chinui sa iti faci porumbei pentru 770( cat a fost volodarka ) si acumm se reduc etapele cu peste 100 de km.\r\npractic porumbeii selectati 2 ani acum posibil sa devina foarte lenti.\r\n\r\nIn comitetul enumerat mai sus par sa fie crescatori adevarati. Oare nimeni nu a prevazut acesta aspect?\r\n\r\nApreciez insa (pentru ca este de apreciat) faptul ca s au ales doua etape de harkov.\r\n\r\nAm speranta ca incet incet se vor aseza toate asa cum trebuie

postat la 20:39, Sambata, 11.01.2014 de Marius Rudaru

Imi cer scuze. Am vrut să spun Borispil.\r\nSunt convins ca cei implicați si au dat seama

postat la 10:44, Luni, 13.01.2014 de mircea

unirea bucurestiului? face-ti un plan de zbor acceptabil pt toata lumea , cu sanse egale pt toti, si bucurestiul se va uni.atata timp cat nu doriti decat ruta kaplani, care va avantajaza ....vizibil si de pe luna,... {ma refer la cei care se pricep la corectii } nu se mai poate discuta de unire, de ce nu accepta-ti si alta ruta, de ex pe dubasari, tot linie dreapta pt bucuresti, nu exista munte,curbura carpatilor, etc asa , sa dam vina pe unul si pe altul este foarte usor, bucurestiul nu se uneste din cauza PLANULUI DE ZBOR , nu din cauza lui x, y, sau z.

postat la 13:32, Luni, 13.01.2014 de Titi

Domnule Antonescu, nu ti-a ramas, pe limba, gust de crema de la pantofii celor din Constantza ?

postat la 15:50, Luni, 13.01.2014 de Constantin Adrian

De la o vârstă, a citi o carte devine un act de curaj. În lumea trivială și goală de continut a domnului Spanu, orice fărâmă de rând citit il poate deregla, il poate scoate din circuitul cotidian. Mintea lui ajunge să fie violentata de lectura. Mofturi. Prostii. Eu unu l-as intreba – băi, vere, ce carte ai mai citit, recomandă-mi și mie una. Nu îl întreb, deoarece ma gândesc că îl pot pune într-o situație jenantă, atunci când nu va avea ce să imi răspundă. Doar este un semidoct....nu ?!?

postat la 19:20, Luni, 13.01.2014 de viki

aici se vorbeste doar de geany antonescu, tema acestui articol e alta, nu geany, toti sante-ti niste frustrati !!

postat la 07:45, Marti, 14.01.2014 de taki

mai viki pai tu nu ai aflat inca ca acest giani este dictatoru care prin pomeni an de an vrea sa puna mina pe tot bucurestiu si dupa aia sa faca el legea cum pofteste ????????? bine ca a aparut domnu florea si ia oprit ascensiunea asta bolnava .....! ! !!!

postat la 11:04, Miercuri, 15.01.2014 de viki

sti-ti cu cine stati la masa domnule SORIN FLOREA ?? ... sti-ti cine la felicitat primul pe marius tunduc dupa alegeri?? , cum, nu sti-ti?? ..va spun eu.. REBREANU IULIUS ...a doua zi , dis de dimineata cand oamenii savureaza o ceasca de cafea, pe site-ul PORUMBEL.NET, D NUL REBREANU IULIUS saluta , citez ,, FELICITARI DE LA CLUBUL 1 MAI DIN BUC DOMNULE MARIUS TUNDUC, MULT SUCCES IN NOUA LEGISLATURA VA DORESTE REBREANU IULIUS \"\" asadar cu astfel de oameni vreti sa pleca-ti la drum?? si se aude ca sante-ti membru la clubul 1 mai...daca colabora-ti cu astfel de caractere , ma indoiesc ca ve-ti realiza ceva... va dorim numai bine...rog d nule administrator posta-ti acest mesaj...multumesc!!

postat la 08:27, Joi, 16.01.2014 de Rebrean Iulius

Pt. Viki:Vad ca esti f. atent la persoana mea.Indiferent cine castiga alegerile,asa este frumos sa feliciti castigatorul.Nu am facut loby pt. niciunul din candidatii la fct. de presedinte,dar te asigur ca de acum inainte o sa o fac.Vezi ceva gresit in a felicita pe cineva?Probabil tu nu esti invatat cu asa ceva,sti doar sa arunci cu noroi in oameni,sa jignesti,etc.Si daca tot dai citate,da-le corect,nu pune de la tine!Sa-ti fie rusine lingaule!!!!!!!!!!!Frustrati sunt cei din clica carora faci parte,in frunte cu tine.

postat la 16:08, Marti, 21.01.2014 de A . G. S.

MITOMANÍE = Boală psihică caracterizată prin tendința de a denatura adevărul, de a inventa fapte care nu s-au petrecut în realitate; mania de a minți. Chici cine-i ?

postat la 16:35, Marti, 21.01.2014 de Chitila

Bucurestiul columbofil nu reuseste sa se adune ! Pe Facebook, la coada, pe strada, in sali de asteptare, columbofilii din Capitala au un nou prilej de a se indigna pentru nepriceperi, incompetente si alte nelegiuiri, care au generat nefericia situatie...Nu cred ca cele trei Asociatii existente actioneaza eficient si nici ca s-ar fi putut sincroniza ideal, intr-o atare situatie...\r\nCred, de asemenea, ca, oameni fiind, nu putem ramane indiferenti, motiv pentru care, ni se declsanseaza sentimente, stari, raportari individuale si opinii....A fi detinator de opinii, este un drept constitutional, pana la urma\r\nDar, daca totusi nu cunoastem, nu-ntelegem...sau nu detinem toate informatiile, de ce trebuie musai, sa ne dam cu parerea?...\r\nAstazi, la o dugheana din Leordeni, domnul Antonescu , le explica celor prezenti , cum stau treburile, in cazul protocolului mult ravnit. Parea absolut convins ca stie totul si ca nicio indoiala, nu i-ar innegura judecatile. L-am intrebat, care este motivul convingerilor sale si mi-a zambit cu subanteles, intrebandu-ma, daca-l cred prost?...Fereasca Dumnezeu, chiar nu-l cred !\r\nMa gandeam....doar ca dreptul de a ne indoi de unele lucruri, nu este inscris in lege, pe cand libertatea de a avea opinii, da.\r\nJudecata m-a condus a fortiori, pricepand motivul pentru care, domnia sa, tinde sa aiba pareri specializate, absolut in orice domeniu... Ce ziceti domnule Antonescu ? Ne contram si sambata sau o dam la pace ?
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.