Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce conteaza pentru dvs. mai mult in achizitionarea unui porumbel? Pedigreul sau rezultatele la zbor?
Pedigreul
Rezultatele la zbor
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

La Bucuresti, asociatiile ACPB si AS au stabilit planul de zbor si detaliile participarii la concursuri in 2014 !


00:30, Vineri, 20.12.2013

COMUNICAT

 

 

La sedinta din seara zilei de 19.12.2013 desfasurata in locatia pusa la dispozitie de dl.Florea Sorin au luat parte delegati din cadrul asociatiilor ACPB si AS Bucuresti, reprezentand cluburile 1Mai, Rahova & Ferentari, Dobroesti, Traian Nitescu, Ghencea si ASC.

S-au intrunit un numar de 22 membri columbofili de la cluburile sus mentionate si s-au  stabilit de comun acord urmatoarele:

 - ruta de zbor pentru anul 2014 categoria I si II va fi: cinci etape Romania, 10 etape Caplani (Rep. Moldova)

 - ruta de zbor categoria fond: Ukraina directia Kirovograd - pretul per porumbel este de 10 Ron insumand toate etapele de viteza si demifond (15 etape) + fond (5 etape)

 

Crescatorul care achita un numar de porumbei are dreptul sa zboare la dublaje numai numarul de porumbei platit  (ex. porumbei platiti 40, la dublaj: 20 pentru fond si 20 pentru demifond sau 40 fond iar la demifond nu mai imbarca)

 - numarul de porumbei estimat de catre cele doua asociatii este de 12000 porumbei.

 - cand costul depaseste suma stabilita, cheltuielile vor fi acoperite din sponsorizari

 - transportul porumbeilor este asigurat la ora actuala de 3 masini de 3,5 tone, cu o capacitate de 10500 porumbei, urmand ca in cel mai scurt timp dl. Florea Sorin sa achizitioneze inca o masina de 3,5 tone cu o capacitate de 3500 de porumbei pe care o va pune la dispozitia clubului Dobroesti unde activeaza ca membru.

 - s-a constituit un grup de lucru intre asociatii format din urmatorii membri: Parvulescu Liviu, Dinca Valeriu, Rebrean Iulius, Stoian Petre, Sandu Catalin, Tipeanu Gabriel, Badea Gabriel si Ionescu Gabriel.

 Acest grup de lucru va analiza toate problemele care apar in decursul sezonului competitional cautand cele mai bune solutii pentru rezolvarea acestora, deciziile luate vor fi dezbatute impreuna cu presedintii si tehnicii de cluburi.

Doritorii care vor sa se alature acestei grupari au termen pana la data de 28.02.2014 sa isi depuna cererea de adeziune la presedintele ACPB sau AS Bucuresti.

Pentru relatii suplimentare: contact Parvulescu Liviu - 0741 104 404

 

FRSC Buzau si Prahova - intalnire columbofila stabilire plan zbor pentru sezonul 2015 !Povestea de succes a unor porumbei de valoare participanti la editia 2014 din cadrul OLR TransilvaniaLa Bucuresti, asociatiile ACPB si AS au stabilit planul de zbor si detaliile participarii la concursuri in 2014 !UCPR - imbarcare maraton Donetsk - 9 iulie 2014 - foto centrul Targoviste - partea 2Planul de zboruri 2011 pentru membrii Clubului Sportiv-Columbofil "Sporting" Radauti - FRSC


Comentarii

postat la 15:45, Vineri, 20.12.2013 de mihai iancu

FELICITARI DOMNULUI PARVULESCUSI MULT SUCCES IN CONTINUARE

postat la 16:22, Vineri, 20.12.2013 de seby

Dar cu gyosportul ce se intampla ? Doar fac si ei parte din F.C.P.R. Nu ar trebui sa participe si ei la discutii (100 membri-4 cluburi) ?

postat la 17:26, Vineri, 20.12.2013 de ovidiu

Feliictaari domnului Florea si tuturor baietilor din Bucuresti care au fost in stare sa lase orgoliile deoparte si sa isi dea mana spre binele columbofiliei bucurestene si romanesti. Totul trebuie sa aiba un inceput in columbofilie si ar fi perfect daca acest nou inceput ar pleca din Capitala. Dar sa nu-i uitati si pe colegii vostri de la Giosport pentru ca si ei merita sa zboare pe aceasta ruta buna pe care voi ati stabilito acum . Chiar si domnu Antonescu poate veni alaturi de voi daca ii intindeti o mina . Dati dovada de clementa pentru ca ne aflam intr-o perioada sfinta a anului ....!!!!!!!

postat la 18:32, Vineri, 20.12.2013 de Un columbofil de bine

Felicitari tuturor presedintilor si tehnicilor, centrelor care fac parte din asociatia AS si celor de la ACPB.\r\nNu-i mai atribuiti felicitari Domnului Parvulescu pentru ca el este un executant care va fi controlat la sange, sa nu-i uitam greselile de organizare \"voite\" din rautate si probabil va fi un simplu \"sofer\".\r\nAr trebui si Asociatia Gyo-Sport sa se alinieze la acest proiect cu o ruta de zbor foarte foarte foarte corecta pentru toti columbofilii din Bucuresti.\r\n\r\nFelicitari Domnului Tipeanu pentru functia de tehnic, care in sfarsit vom avea clasament gratis.

postat la 18:39, Vineri, 20.12.2013 de Rebrean Iulius

Vizavi de Asociatia Gyo Sport:\r\n\"In atentia asociatiilor: ACPB, GYO SPORT si AS BUCURESTI.\r\nConducatorii acestor asociatii sunt rugati ca in data de 19/12/2013, orele 18:00 sa\r\nfie prezenti la cafeneaua Louis din Str. Ceaikovski, nr 9, Sect 2, pentru dezbaterea\r\nunor probleme columbofile de interes major...\"\r\nDesi au fost invitati, nu au dat curs invitatiei.

postat la 10:41, Sambata, 21.12.2013 de Rebrean Iulius

Pe langa cluburile mentionate ,in comunicatul de mai sus ,participa la acest plan de zbor si Clubul Adunatii Copaceni cu un numar de 500-600 porumbei.\r\nNe cerem scuze ca am omis acest club la momentul redactarii comunicatului.

postat la 11:47, Duminica, 22.12.2013 de popescu

nu va mai agitati atata , ca gyo sport are cu cine sa zboare, stati linistiti...nui mai duce-ti voi de grija lui gyany spanu,oricum e cu zece clase peste voi toti cei care va-ti adunat la o cafea...

postat la 20:49, Duminica, 22.12.2013 de Parvulescu Liviu

pentru ~Un columbofil de bine~ daca ai fi ceea ce pretinzi, ai scrie cu numele real ,eu si daca sant presedinte nu consider o fala din asta,si nu stiu in ce calitate imi atribui tu mie anumite greseli? iar vis a vis de d-nul Tipeanu nu stiu cine l-a ales tehnic si din cate stiu eu el este membru la Asocatia AS iar organizator este ACPB daca nu stiai ,deci tehnic cred ca v-a fi din aceasta asociatie.Iar in ce priveste GYOSORT, toata toamna ne-a imbrobodit ca nu zboara decat pe Moldova vecina dar in cele din urma au realizat ca nu pot concura corect fara sa aiba avantajul curburii carpatilor deci au hotarat sa zboare pe ruta Stefanesti.

postat la 12:13, Luni, 23.12.2013 de mohora marian

Clubul se numeste COPACENI si nu Adunatii Copaceni.\r\nLa multi ani tuturor indiferent de \'grupare\'.

postat la 13:53, Luni, 23.12.2013 de Un Popestean...

Pentru comentatorul Popescu.......Dragul meu ,te rog sa citesti de cate ori crezi ca e nevoie ca sa intelegi ! Este cazul tipic al domnului la care faci referire si care ori de cate ori are ocazia mananca cate o bucata de soric pe la Constanta......Mulţi nu înţeleg că sunt şi oameni care simt satisfacţie să facă pe alţii să sufere, se bucură cu o plăcere demonică de suferinţa altora. Oare este vorba de cruzimea genetică a unei animalităţi necontrolate? Eu, de multe ori, nu-i înţeleg, îi compătimesc, căci îi cred bolnavi. Satisfacţia diabolică ce o simt unii care ne încalcă demnitatea, nu trebuie să ne afecteze, căci ştim că noi existăm demni şi integri, dincolo de îngustimea minţii lor şi de micimea sufletelor acestor indivizi complexaţi.... Zau,mi-e scarba ....

postat la 14:05, Luni, 23.12.2013 de Vasile

Bob Proctor spunea : Ascultarea comentariilor negative ale celor care nu înţeleg adevărul nu te poate ajuta în niciun fel. Dimpotrivă, aceste comentarii te pot face chiar să te îndoieşti de propriile tale convingeri.

postat la 14:28, Luni, 23.12.2013 de seby

Dar un plan de zbor exact cand vedem si noi ?

postat la 19:47, Luni, 23.12.2013 de Rebrean Iulius

Planul de zbor se va afisa la sfarsitul saptamanii,dupa ce Grupul de lucru a celor doua asociatii{ACPB si AS Buc.}il vor elabora
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.