Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Pigeon International Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Veti participa la olimpiada columbofila din 14 august 2022?
Da
Nu
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul international BRASOV

Columbodromul din Africa de Sud - editia 2013 !


14:57, Joi, 31.01.2013

 

Sambata, 2 februarie 2013, va avea loc marea finala a columbodromului international din Africa de Sud “Million Dollar Race”, unul dintre cele mai importante din intreaga lume. Lansarea celor 2960 porumbei ramasi in cursa se va face la orele 06.00 a.m. de la o distanta aeriana de 550 km.

Si editia din 2013 a columbodromului a fost una foarte reusita in conditiile in care se stie ca acest columbodrom este unul renumit pentru conditiile mai speciale pe care le ofera porumbeilor, in sensul ca pe parcursul sederii si zborurilor la columbodrom porumbeii nu primesc produse medicamentoase sau alte suplimente columbofile pentru zbor si intretinere (nu se folosesc antibiotice, nici recuperatori etc.), prin urmare selectia naturala la acest columbodrom este una mai dura.

 
 

La startul etapei finale din acest an se vor alinia si 30 de porumbei din Romania, care provin de la 17 crescatori sau tandemuri columbofile. Printre numele cu greutate din columbofilia romaneasca care sunt prezente si la aceasta editie a columbodromului se numara: Toncu Stefan + Madalin,  Stanescu + Dobre, Balkanic Fair Play Loft, Marin Nicolae Costin, Gabriel Oprea, Mihai Nicoara, Coman Catalin, Catalin Gheorghe BGS, Radulescu Mihai, Geronimo Branescu, Vlad + Grigorescu etc.

 

 

La actuala editie a columbodromului Romania are sperante mari la obtinerea unui rezultat bun in finala de la porumbelul “Fergie” apartinand campionilor nationali, tandemul format din domnii Toncu Stefan + Madalin (UCPR Prahova), o porumbita cu origini deosebite (100 % Eijerkamp) si provenind dintr-o familie de foarte buni zburatori la nivel national in tara noastra. Ca un fapt divers mai putem mentiona faptul ca tandemul Toncu Stefan + Madalin este un obisnuit al columbodromului din Africa de Sud, acestia participand la editiile din anii 2007, 2008, 2010, 2011, 2012 cu rezultate bune. Anul acesta, de exemplu, din echipa de 3 porumbei angajati domnul Toncu participa in finala cu 3 porumbei, iar in finala columbodromului din anul 2008, unul dintre porumbeii tandemului Toncu Stefan + Madalin a obtinut locul 142 la nivel mondial si locul 1 intre toti porumbei din Romania care au participat la respectiva editie a columbodromului.

 
Domnul Toncu Stefan, cu unul dintre ultimii sai porumbei super-campioni - "Pedro"

 

Pentru marea finala de sambata, 2 februarie 2013, dorim mult succes tuturor porumbeilor inscrisi in cursa si fie ca cel mai bun sa castige !

Premiile puse in joc de catre organizatori la aceasta editie sunt aceleasi, adica foarte consistente si tentante:

-         locul 1 = 200.000 USD;

-         locul 2 = 120.000 USD;

-         locul 3 = 75.000 USD;

 

iar licitarea porumbeilor sositi la finala se va face tot duminica, pe 3 februarie, la Limbro Park.

 

Ne auzim sambata, 2 februarie 2013, la aflarea primelor rezultate !

 

 

Un reproducator de exceptie din crescatoria domnului Stefan Toncu

 

 

 

Imagine cu o parte dintre masculii de reproductie

 

 

Doi mari campioni columbofili ai Romaniei si doi buni prieteni in acelasi timp - domnii Petrica Cocos (FCPR Bucuresti) si Toncu Stefan (UCPR Prahova)

 

Derby Arona Tenerife - editia 2013 - porumbelul "Heteco" al d-lui Kelemen Csaba - locul 1 la antrenamentul din 1 feb. 2Maraton columbofil MOSCOVA - 2013 - clasamentul pe centrul Urziceni - CrescatoriMaraton columbofil MOSCOVA - 2013 - clasamentul pe centrul Vulcana-Pandele - CrescatoriColumbodromul SUPER STAR, Rm. Valcea - etapa finala - editia 2013 - partea 1Columbodromul international de la Corabia - rezultate etapa semi-finala din 11 august 2012


Comentarii

postat la 17:31, Joi, 31.01.2013 de nae

bravo FANICA , felicitari si suces sambata - multe salutari si domnului Petrica pentru sezonul 2012 excelent pe care l-a avut/

postat la 21:33, Joi, 31.01.2013 de alexandru ionel

Surpriza o va produce MAZARIN - doamneajută - Successsss...

postat la 01:16, Vineri, 01.02.2013 de contati pe MURA - porumbita domnului Catalin Gheorghe BGS

Mai degraba contati pe MURA porumbita domnului Catalin Gheorghe BGS din Bucuresti , nu a ratat nici-o clasare iar clasarile de top ale Murei sunt: HOT SPOT 3 - loc 56 din 3338 porumbei si 233 km & HOT SPOT 4 - loc 47 din 3299 porumbei si 303 km. Indicativ: Q58654.

postat la 09:20, Vineri, 01.02.2013 de edy

sa dea DUMNEZEU locul 1 -fergie-al lui FANE SUCCES FANE DE LA EDY DIN BAICOI
Nume
Email
Comentariu

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2022 RRP. Toate drepturile rezervate.