Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct Contact

Newsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ce conteaza pentru dvs. mai mult in achizitionarea unui porumbel? Pedigreul sau rezultatele la zbor?
Pedigreul
Rezultatele la zbor
Nu stiu
Nu ma pot pronunta

Rezultate sondaj

Columbodromul FIVE STARS Dambovita
ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodrom DERBY SICILIA - Italia
Columbodromul SUN SEBASTIAN RACE Prahova
Columbodromul international BRASOV

Victorie a lui Van den Hurk-Dixon - Schayk (Olanda) – 2009, pe clubul Zuiderkempen, in concursul de fond de la Marseille


15:23, Luni, 07.09.2009



Victorie a lui Van den Hurk-Dixon - Schayk (Olanda) – 2009, pe clubul Zuiderkempen, in concursul de fond de la Marseille

 

 

 

 

Se pare ca in acest an cursa de la Marseille a fost intr-adevar concursul celor optimisti, al crescatorilor tenace si perseverenti, increzatori in sansele lor. Intr-un final, porumbeii au fost lansati luni, pe 20 iulie, cu muschii anchilozati. 

In conditiile care s-a desfasurat concursul de la Marseille, in acest an ar fi trebuit sa detii porumbei calmi pentru a avea succes.

Nico van den Hurk impreuna cu prietena sa, Judith Dixon, detin in crescatorie acest tip de porumbei, pasari care pot obtine performante in orice circumstante.   

Seara, la ora orele 20 si 15 minute, porumbelul `De 308 van 07` a plonjat pe trapa de intrare a crescatoriei direct din inaltul cerului. Inainte de a intra in crescatorie, acest porumbel s-a jucat putin cu nervii lui Judith pentru ca a mers sa bea apa dintr-un vas aflat in exteriorul crescatoriei. Dar apoi, la rugamintile lui Judith, porumbelul a intrat rapid in voliera.

Sosirea acestui porumbel a fost raportata catre Gerrit van Schijndel si se parea ca va fi primul porumbel sosit pe centrul de imbarcare din Oss. Atunci cand al doilea porumbel a sosit acasa, la ora 9 fara un minut, fiind vorba de `De 432 van 07`, s-a dovedit ca era al doilea porumbel inregistrat.

Dupa finalizarea clasamentelor si luarea in calcul a corectiilor, s-a dovedit ca cei doi porumbei au castigat locurile 1 si 4 la fond, pe clubul Zuiderkempen. Judith si Nico au inceput apoi sa danseze de bucurie. Victoria in acest concurs de fond pe clubul Zuiderkempen a fost puternic influentata de rezultatele crescatorilor din provincia Est-Brabant.

Cei doi porumbei, in varsta de doi ani, au ocupat in final locurile 18 si 69 National.

Aceasta frumoasa victorie din acest an nu ii face totusi pe cei doi sa uite ca anul trecut acestia i-au pierdut, in ghearele uliului, pe cei mai buni trei porumbei ai lor.

Judith si Nico, sincere felicitari din partea noastra ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start in forta, la concursurile de fond si maraton, pentru porumbeii campionilor germani Freialdenhofen & FiiiCastigatorii concursului Derby Pui 2009 – FCPR `Aripi Pitesti`Maestrul columbofil NICU BIZDRIGHEANU, din Urziceni - rezultate excelente la Fond si Maraton si in 2012 !FCPR Constanta si Bucuresti - discutii aprinse la imbarcarea porumbeilor pentru o etapa de fond - iulie 2013Suspiciuni la etapa de fond de la Nikolaev efectuata de catre UCPR pe data de 25 iunie 2011
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2021 RRP. Toate drepturile rezervate.