Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ati participat in anul 2020 pe columbodroame? Si daca da, cu ce rezultate?
Foarte bune
Bune
Satisfacatoare
Nu am participat

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Masculul `Buldozerul` al domnului Vali Pralea din Bacau


14:20, Marti, 10.11.2009 

Vali Pralea este un columbofil pasionat de porumbei inca din copilarie. Dupa cativa ani petrecuti in strainatate, in 1998 incearca sa-si cumpere cativa porumbei pentru a da curs pasiunii din copilarie. In urma mai multor incercari de a avea porumbei, ba pe la un prieten, ba pe la altul, in 2005 isi aduce cativa porumbei (`azilul de batrani`, cum spuneau unii prieteni de-ai lui) si ii instaleaza la el acasa. Datorita tenacitatii si dorintei de a demonstra ca daca ai vointa, porumbei cu origine, noroc si curaj, poti avea si rezultate, in 2007 reuseste sa obtina locuri fruntase in cadrul asociatiei Bacau  si un loc 4 National categoria Maraton Tineret, locul 8 National categoria Fond Tineret si locul 11 National categoria Fond Tineret  etc.

De aceea, prin intermediul site-ului <Romanian Racing Pigeons> Vali doreste sa va faca cunoscut unul (si nu singurul), dintre porumbeii de care colegul nostru este mandru si care pe parcursul a trei ani de competitii si 3 ani de expozitii nationale (va fi expus si anul acesta),  a reusit sa reziste stilului de selectie (cam aspru, cei drept) pe care Vali il foloseste.

Pentru aceste frumoase reusite columbofile, <Romanian Racing Pigeons> ii transmite sincere felicitari lui Vali si ii doreste cat mai multe succese in sportul columbofil in ultimii ani.

 

 

I se spune `Buldozerul`, RO-341048-2006
Masculul BE-5144229-2004 - proprietar dl. Vasile Bihon - FRSC BucurestiMasculul "Mister Barcelona", DV-6348-513-2007, al multiplilor campioni germani Freialdenhofen si FiiMasculul RO-1166688-2008 al domnului Trufin Radu, FRSC - clubul Sportiv Columbofil Sporting RadautiMasculul "Maratonul", RO-375727-2001, al tandemului Tita + Andu, UCPR DambovitaOprea Florentin - Finta - Dambovita - masculul 532127-2003


Comentarii

postat la 11:34, Marti, 10.11.2009 de mishu

Pentru aceste frumoase reusite columbofile, ii transmite sincere felicitari lui Vali si ii doreste cat mai multe succese in sportul columbofil in ultimii ani.........:))))))))))))) in urmatorii ani..

postat la 11:58, Marti, 10.11.2009 de valipralea

Multumesc de mesaj si va doresc la toti rezultate mai bune decat ale mele. ( pacat ca nu se pot vedea rezultatele , am incercat sa le maresc, dar nu reusesc sa citesc ) .

postat la 03:52, Miercuri, 11.11.2009 de marian

Nu exista posibilitatea sa fac zoom pe imagine , ca sa vedem rezultatele ? Poate faceti ceva sa vedem si clasarile , altfel nu putem sa ne dam seama de valoarea porumbelului . O zi buna .
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.