Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

BMW - marca auto numarul 1 din Romania


17:24, Vineri, 07.08.2009 

BMW - marca auto numarul 1 din Romania

 

 

 

 

BMW se impune ca cel mai de succes brand auto din Romania. Studiul High Impact Brands, realizat de compania de cercetare de piata Synovate pentru revista BIZ, plaseaza marca BMW pe pozitia a doua in clasamentul general, dupa Nokia. Dupa factorii cheie care determina impactul marcilor, BMW s-a impus pe prima pozitie in ceea ce priveste inovatia, prestigiul, increderea, popularitatea si optimismul.

Cercetarea Synovate este dominata de marcile auto germane, cu 4 reprezentanti in primele 6 pozitii. BMW ocupa locul al doilea, dupa Nokia, in clasamentul general. Se incadreaza pe un trend crescator sustinut, dupa ce in anii precedenti a ocupat pozitiile 16 (2006), 7 (2007) si 6 (2008). Aprecierea de care se bucura marca este reflectata si in clasamentele dupa factorii cheie, dominate de BMW.

Conform redactorilor BIZ, `BMW dovedeste aprecierea romanilor ca fiind o marca ce confera recunoastere, prestigiu, o imagine in ochii celorlalti. Aceasta imagine a marcii de statut si putere este sustinuta de valorile brandului, respectiv calitate, performanta, tehnologie de varf, siguranta`. Conform aprecierilor reprezentantilor Synovate, `BMW este recunoscut si apreciat pentru designul modern si inovator, care confera consumatorului roman distinctie si unicitate. Diferenta de scor dintre brandurile aflate pe primele doua pozitii este foarte mica, constructorul german fiind preferat in primul rand de partea masculina a esantionului si de categoria de varsta 45-54 de ani, pentru care recunoasterea este un atribut important`.

Cercetarea intreprinsa de Synovate se afla deja la saptea editie si include doua etape: calitativa si cantitativa. Cercetarea calitativa s-a bazat pe inteviuri in profunzime (fata in fata) cu femei si barbati din Bucuresti, cu varsta cuprinsa intre 25-48 ani, din toate categoriile sociale si de venit. Aceasta etapa de studiu calitativ a fost realizata cu ocazia primei editii a topului High Impact Brands (2003) si a fost actualizata prin cercetari calitative realizate an de an.

In cadrul cercetarii cantitative, au fost realizate 1.000 de interviuri prin telefon asistate de computer, cu femei si barbati cu varste cuprinse intre 18-54 de ani, din 16 orase cu peste 100.000 de locuitori. Respondentii au fost invitati sa nominalizeze brandurile care le vin in minte in mod spontan, indiferent de categoria din care acestea fac parte sau de gradul de utilizare si sa evalueze aceste marci pe diversi factori cheie.

Este pentru a doua oara in acest an, cand BMW isi probeaza aprecierea de care se bucura si in Romania, dupa ce in primavara domina sondajul Best Cars, adjudecandu-si 5 dintr-un total de 10 distinctii si impunandu-se ca cea mai apreciata si cea mai sportiva marca din Romania.

Sursa: BMW Group Romania (28 iulie 2009)
Renault lanseaza noua gama Clio in Romania - iunie 2009Un columbofil roman, mare pasionat de autoturisme, in vizita la salonul auto de la Geneva, martie 2011Toyota lanseaza doua modele noi in RomaniaPremiul Best City Car Auto Express revine modelului FIAT 500Romania de vanzare ! Sa plang sau sa rad?
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.