Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ati participat in anul 2020 pe columbodroame? Si daca da, cu ce rezultate?
Foarte bune
Bune
Satisfacatoare
Nu am participat

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Freialdenhofen & Sohne
Columbodromul international BRASOV

Falsuri adevarate in actul legislativ si decizional al conducerii FCPR


17:41, Miercuri, 10.06.2020 

 

 

Conducerea FNCPR ne-a anuntat ca in ziua de 23 august a.c. (zi legata de lovitura de stat infaptuita in anul 1944 - si speram sa nu fie o zi fatidica care sa provoace o alta lovitura mortala in columbofilia romaneasca) va avea loc Conferinta Nationala Columbofila, locatia si ora urmand a fi anuntate ulterior. De asemenea suntem instiintati ca Comitetul Director al FNCPR reprezentat de catre maretul sultan s-a intrunit in mod legal, dar si statutar, in sedinta ordinara din data de 14 septembrie 2019, data la care s-ar fi stabilit procedurile de organizare a Conferintei Nationale din data de 23.06.2020. Oare intr-o asemenea situatie se poate vorbi de legalitate in conditiile in care de la acea data a trecut aproape un an calendaristic?

 

Oare promovarea in mod repetat a unor asemenea falsuri care dovedesc fara echivoc incalcarea prevederilor statutare la cel mai inalt nivel nu sunt de natura sa puna in pericol insasi existenta in viitor a acestei federatii?

 

Poate ca intr-o buna zi un nebun va indosaria toate aceste abuzuri si ilegalitati comise cu nonsalanta de catre conducatorii federatiei si le va pune pe masa Tribunalului Bucuresti pentru ca instanta sa se pronunte cu privire la necesitatea dizolvarii federatiei.

 

Actul ilegal al conducerii FNCPR este dovedit de:

 

1.    Procesul verbal din 14.09.2019 care nu are nicio legatura juridica cu organizarea conferintei nationale a FNCPR stabilita pentru data de 28.08.2020.

 

2.    In data de 08.02.2020, ora 16.56, marele sultan ii anunta pe nefericitii membri columbofili ca in data de 29 martie 2020 va avea loc conferinta nationala la Sambata de Sus, ordinea de zi si convocatorul fiind afisate ulterior.

 

3.    Din lipsa de respect pentru lege dar si pentru supusii sai, tot marele sultan, printr-un mod fraudulos, in documentul intitulat “Convocatorul conferintei nationale a FNCPR” din 2020 (postat in data de 03.06.2020, dar redactat in 04.03.2020), conferinta era anuntata pentru 29.03.2020. Pe acest document s-au operat modificari incercand sa se lase de inteles ca se asigura o deplina legalitate in respectarea procedurilor impuse de catre statut referitor la organizarea si desfasurarea unei asemenea actiuni. 

 

 

In concluzie, din datele facute publice de catre FNCPR reiese ca sedinta de Comitet Director din 14.09.2019 nu are nicio legatura cu organizarea conferintei din data de 23.08.2020 si ca de fapt se incalca cu nonsalanta prevederile statutare – o precupare permanenta a alesilor neamului nostru columbofil.

 

Conform ordonantei nr. 26/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, orice persoana interesata poate solicita (aviz FRSC!!!) dizolvarea asociatiilor si federatiilor atunci cand activitatea lor devine ilicita sau contrara ordinii de drept. In final, va spunem “sa va fie de bine” si asteptam noi ilegalitati comise in actul decizional pentru a le face publice!

 

 

 

 

Anexe:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corespondenta AS Bucuresti cu FCPR pe tema anumitor suspendari si sanctiuni - dec. 2009 - ian. 2010Raspunsul domnului Florin Moldovan la comunicatul presedintelui FCPRTandemul Popa Alex + Marin Catalin (FCPR Buftea) vinde pui tardivi 2010 - partea 3-aPentru ca nu i-au iesit cartile asa cum vroia la FCPR Bucuresti, Baltatul si gasca lui vor acum sa rupa Capitala!O noua afacere profitabila pentru liderii FCPR sau grija exagerata pentru membrii acestei federatii?


Comentarii

postat la 20:47, Luni, 22.06.2020 de Crysty

Mariuse eu te felicit pentru modu perfect in care ai reusit sa ii pacalesti de multi ani pe toti membri columbofilii din FNCPR ! !! La inceput te -ai strecurat usor cu revista dupa aia ai loat si afacerea cu inelele apoi pe aia cu ceasurile , clemele , stickerele ,anunturile telefonice , abonamentele LIVE , transportu , cotizatiiii , clubu GOLD , etc etc acum ai tabarit pe noi si cu produsele de la CEST FARMA si cu hrana din Ungaria . Fratioare ne -ai sufocat cu totu si intro buna zi o sa ne ceri si nevestele . Te- ai umplut de bani si nu mai ai limite . Ii pacalesti pe toti cu FCI si CAMPIONS LIEGUE si iti merge in continoare ca toti sta capra si cotizeaza la tine ca niste orbi . Da sa sti Mariuse ca pentru toate furtisagurile astea o sa platesti intro buna zi . Ori tu ori copii ori nepotiii ….. ca Dumnezeu nu lasa nimic fara rasplata la cate blesteme ai pe cap . Asa ca nu te bucura prematur de toti baniii si averea ….Felicitari pt. sadismul tau ! !!! Esti diabolic frate !!!!!!!!

postat la 10:39, Joi, 09.07.2020 de traian Nitescu

Bună ziua, referitor la cerințele dumneavoastră față de Președintele din Liga Mare de a vă arata o dovadă precum că banii din licitatia organizează de Andreia Marin există tin să precizez:\r\nRăde lumea se distrează\r\nApoi vine și donează \r\nBanii sunt apoi plimbați\r\nLa Marin in cont virați\r\n\r\nNici un ban nici o chitanță \r\nNu a apărut pe piață \r\nAi putea să faci dovadă\r\nArătănd ordin de plată\r\n\r\nAsta e iar ne-ai prostit\r\nBanii tu i-ai cheltuit \r\nTrebuia să faci profit\r\nȘi din pandemia ,,Covid,,\r\n\r\n
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.