Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Site columbofil www.chinaxinge.com
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

VISTIERIA FCPR ESTE GOALA SI EA TREBUIE RAPID UMPLUTA !!! CINE COTIZEAZA ??? CINE SE OFERA ???


14:10, Vineri, 07.03.2014VISTIERIA FCPR ESTE GOALA SI EA TREBUIE RAPID UMPLUTA !!! CINE COTIZEAZA ??? CINE SE OFERA ???

 

 

 

 

 

De data aceasta invitatia-ordin este adresata patronilor de columbodroame care de voie, de nevoie, de rusine sau de teama platesc aproximativ 1 Euro de porumbel participant. In anul 2013 au cotizat la Inalta Poarta si s-au pompat bani din 5 columbodroame, respectiv de la: “Black Sea” - Mangalia, “Andrei Saguna” – Arad, “Race Pigeons” – Piatra Neamt, Corabia si “Superstar” Rm. Valcea. Anul acesta lista credulilor si a fricosilor se asteapta a creste si prin urmare fondurile sa fie si mai mari, iar cascavalul si mai gras.

O simpla intrebare: Fondurile au fost varsate, in anul 2013, de catre columbodroame pe baza de factura? Cine a incasat banii? FCPR sau .......baietii destepti din aceasta federatie ? S-au platit impozitele aferente datorate statului roman? Se poate face aceasta dovada?

Aviz amatorilor pentru ca data sumele s-au virat fara nici un document fiscal-contabil, sunt pasibili de rigorile legii inclusiv platitorii, iar in acest caz nu stim daca se vor mai gasi suficienti prieteni care sa scrie cererile de gratiere !!!

Interesant este faptul ca ni se da putin pe la nas cu modul de calcul al punctajului care este unul cat se poate de aiuritor, alambicat si neclar, apoi nu se spune nimic despre suma stransa, despre valoarea premiilor acordate, despre sumele necheltuite si eventual reportate in anul urmator etc. etc. O multime de necunoscute al caror raspuns se poate afla, Doamne fereste, in birourile procurorilor anti-coruptie !!!

Si ca sa va mai indulciti putin week-end-ul trist si mohorat dat de vremea inchisa si ploioasa, incercati sa calculati ce suma totala s-a strans in 2013. Iar daca va apuca durerile de cap, luati rapid un Diclofenac, pentru ca incepand cu 2014 in laboratoarele secrete grosiste vi se pregatesc noi surprize si ...... mai traznite si “placute” !!!

 

 Tandemul Filip + Birtalan, FCPR Sighisoara, vinde porumbei voiajori de valoare din susa Hans HirnRRP.RO - interpelare adresata conducerii FCPR pe tema circularei nr. 2/2010Intrebarile domnului MIHAI NICULESCU, FCPR Bucuresti, adresate domnului MARIUS TUNDUCDomnul Gica Maimutoiu` din Prahova - intrebari adresate conducerii FCPR referitoare la intocmirea centralizatoarelor pe 2013 !Aveti idee de ce in FCPR nu se dau raspunsuri la contestatii?
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.