Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ati participat in anul 2020 pe columbodroame? Si daca da, cu ce rezultate?
Foarte bune
Bune
Satisfacatoare
Nu am participat

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Concluziile intalnirii de la MTS dintre delegatiile FRSC, UCPR si FCPR - Bucuresti, 25 martie 2013


08:27, Luni, 25.03.2013

Concluziile intalnirii de la Ministerul Tineretului si Sportului

dintre delegatiile FRSC, UCPR si FCPR

 

 

 

 Astazi, 25 martie 2013, la Ministerul Tineretului si Sportului a avut loc o importanta intalnire de lucru intre reprezentantii acestui minister (initiatorii si mediatorii intalnirii) cu delegati ale celor 3 federatii columbofile existente in prezent in Romania, respectiv: FRSC, UCPR si FCPR.

 

Delegatiile celor 3 federatii au avut urmatoarea componenta:

 

FRSC: domnii Cezar Sinca, Emil Simion, Marian Stan si un avocat;

UCPR: domnii Dinu Mihai, Razvan Balica, Lucian Cercel si Gabriel Eana;

FCPR: domnii Florin Bilan, Florin Gatejescu, Marius Tunduc si deputatii PSD Gust Florentin si Dragomir Viorel;

Din partea ministerului au participat ministrul Nicolae Banicioiu si doamna secretar de stat Emilia-Carmen Tocala.

 

 

Discutiile intalnirii au fost purtate in jurul propunerii venite din partea presedintelui UCPR, domnul Mihai Dinu, care a supus atentiei participantilor ideea de a se crea o structura columbofila confederala la nivel national care sa cuprinda cele 3 federatii actuale (FRSC, UCPR si FCPR), dar acestea sa isi desfasoare in continuare activitatea pe baza unor structuri independente, adica sa aiba propriul statut, bugete proprii, sedii proprii si propria administrare. In schimb, viitoarea structura confederala ar trebui sa aiba un Regulament National Sportiv unic pe baza caruia sa se desfasoarea activitatile sportive si toti membrii viitoarei structuri confederale sa respecte regulamentele si normele FCI in vigoare.

De asemenea, tot presedintele UCPR a mai propus ideea ca participarea membrilor celor 3 federatii columbofile in viitoarea Adunare Generala a confederatiei nou create sa se faca prin reprezentanti, functie de numarul de membri, pe baza unei cote de participare.

La aceasta propunere venita din partea UCPR s-a opus din start presedintele CNS din cadrul FCPR, domnul Marius Tunduc, dar spre final si dansul a revenit la sentimente mai bune si a acceptat, intr-o forma sau alta, aceasta propunere.

In intalnirea de la Ministerului Sportului, reprezentantul FRSC, domnul Emil Simion, a afirmat ca recent FCI prin vocea presedintelui sau, domnul Jose   Manuel Tereso, a aprobat ca incepand cu urmatoarea olimpiada, reprezentarea la nivel international a delegatiei Romaniei sa se faca in cote egale de cate 50% (respectiv 50% porumbei provenind de la FRSC si 50% de la FCPR). In completare, tot domnul Emil Simion i-a facut propunerea reprezentantului UCPR, domnului Mihai Dinu, ca imediat dupa ce documentele oficiale vor sosi de la FCI – si in situatia in care FCPR va respinge in continuare demersul UCPR de constituire a unei structuri columbofile confederale la nivel national – conducerile celor doua federatii (respectiv a FRSC si a UCPR) sa se intalneasca si impreuna sa puna bazele unei structuri columbofile comune cu reprezentare FCI (pe structura propunerii de mai sus) care sa organizeze concursuri dupa un regulament sportiv comun, iar porumbeii cei mai buni (indiferent de federatia din care acestia provin) sa reprezinte Romania la olimpiada.

La auzul acestei idei de colaborare intre UCPR si FRSC, domnul Marius Tunduc si membrii delegatiei FCPR au ramas profund ingrijorati de intorsatura si turnura discutiilor luata prin pozitia domnului Simion Emil.

 

Vis-a-vis de presedintele CNS din cadrul FCPR, domnul Marius Tunduc si de dl. avocat Florin Gatejescu (caci domnul presedinte Florin Bilan nu a avut nici un punct de vedere in cadrul intalnirii), acestia sustin in continuare desfiintarea tuturor celor 3 federatii columbofile actuale si crearea, prin noi alegeri, a unei noi federatii columbofile, lucru cu care UCPR si FRSC nu sunt de acord.

In finalul intalnirii, presedintele UCPR, domnul Mihai Dinu, a argumentat faptul ca FCI fiind o structura administrativa nu exclude ca din randuriule sale sa faca parte si ale structuri afiliate (ca de exemplu FRSC la Ministerul Tineretului si Sportului), idee cu care cea mai mare parte dintre participanti au fost de acord si prin urmare opozitia FCPR nu mai are sens.

 

Sedinta s-a incheiat la ora 16 si la finalul ei conducerile celor 3 federatii au fost de acord cu desfasurarea de noi intalniri viitoare pentru unificarea sportului columbofil romanesc.

 

Vom reveni cu noi detalii.

 

Ing. Mihail Cososchi, FCPR Bucuresti, vinde 6 porumbei de valoare la preturi deosebiteDomnul Cristian Bulat sesizeaza anumite aspecte de natura juridica din cadrul UCPRInfiintarea FRSC, salutata in presa columbofila internationala !Tandemul Popa Alex + Marin Catalin (FCPR Buftea) vinde pui tardivi 2010 - partea 1Ministerul Tineretului si Sportului invita cele 3 federatii columbofile la o intalnire pe data de 25 martie 2013 !


Comentarii

postat la 17:34, Luni, 25.03.2013 de sebi

TUNDUC...ca de obicei face o figura de c.....in fatza romaniei......\r\n

postat la 17:48, Luni, 25.03.2013 de OPREA DRAGOS(FRSC)

FELICITARII FRSC SI UCPR!!!1 PRIMUL PAS S-A FACUT DEJA!!

postat la 19:55, Luni, 25.03.2013 de ABC

ura si la gara pentru FCPR - dupa ce ati pierdut saptmana trecuta la FCI ca astia i-a rescunoscut pe FRSC si ii acepta cu 50 la suta porumbei n-ati facut nimica nici azi la minister /sinteti cam pa drojdie/////

postat la 19:58, Luni, 25.03.2013 de grebla nelu

cei mai cistigati de la sedinta de azi is cei de la ucp ca astia o sa incheie un protocol cu frsc si o sa participe si ei cu porumbi la olimpiada ca merita ,,,acolo is multi oameni de valoare .daca ar ajunge cu club si la noi in arad mas inscrie si iio la iei BRAVO LA DOMNU DINU

postat la 20:01, Luni, 25.03.2013 de cosmin31

domnule BILAN am citit mai sus ca azi la sedintza de la MTS ati fost TOTAL MUT !!!!!! ori va durea in git ori v-ati uitatt cuvinetele acasa si nu va puteati exprima ?????ha/ha-hahahaha Las ca a vobit nentu Tunducu si a facuto dijeaba . acu pierdurati si sprijinu de la FCI si in curind o sa ramineti si pe locu 2 ca numar de memebri

postat la 20:04, Luni, 25.03.2013 de Optimistu-srl

HALELUIA HALELUIA LA CONDUCERE FCPR ASTIA TREBE SCHIMBATI LA ANU IN FEBUARIE CIND O FI ALEGERI CA ASTIA CARE NEA CONDUS IN ULTIMI 6 ANI DEJA PUTE SA DEA DOMNU SA VINA UNI MAI DESTEPTI SI MAI CINSTITI CARE SA DUCA CARUTA MAI DEPARTE SI IN FOLOSU LA OAMENI NUNUMAI AL LOR

postat la 20:07, Luni, 25.03.2013 de lascu

felicitari la cei din frsc ca sia dat seama ca singuri najunge nicaierea si doar linga ucp poa sa mai traiasca si sa sa mai dezvolte io crez ca acu sa creat 2 poli egali de putere in colombofilie si ca numeric {unu e ucp+ frsc care creste de la an la an ) si altu fcpr dara care e in cadere libera ca nu mai are credibilitate si nui mai vree oameni prea a facut multe hotiii

postat la 20:11, Luni, 25.03.2013 de DORU budeanu

[din cite am citit ca s-a intamplat astazi la Bucuresti reiese ca oamenii zilei sint presedintele de la UCP domnu Dinu si domnu Simion de la FRSC care a facut propunerea de zboruri comune si protocoale de colaborare.BRAVO LOR ca se mai gindeste si la talpa tari care platim cotizatii si vrem doar sa ne sburam porumbei in liniste]

postat la 20:15, Luni, 25.03.2013 de frizerualin

DOMNULE TUNDUC trebuie sa recunosc ca in ultimii 2-3 ani ati dat numai gherle si ati facut numai gafe >.....imi pare rau de dumneavoastra si de prietenul dvs din Craiova ( marele si vestitul avocat ) dar cred ca la vitoarele alegeri din 2014 o sa va arunce lumea ca pe niste masele stricate . am auzit domnule TUNDUC ca mai de curind va trece prin cap sa va cumparati o casa si in Oradea ca satul Grosi nu mai e de nasul dumneata un asa maret conducator si nu mai ai cu cine sa zbori acolo ....oare cu ce bani va cumparati casa si in oradea ?????

postat la 20:18, Luni, 25.03.2013 de Erfulescu

POATE NE AJUTA BUNUL DUMNEZEU SA NE UNIM ODATA PENTRU TOTDEAUNA CU TOTII SI SA ZBURAM SI NOI DIN NUMERIC MARE CA SA NE VADA EUROPA CE VALOARE AU PASARILE NOASTRE ! ! ! ! !

postat la 20:21, Luni, 25.03.2013 de n-a mai ramas carne pe os !!!!

Cand v-am avertizat intr-un mesaj pe un subiect legat de aceasta intalnire ca vor veni din partea \'\'celei mai mari federatii columbofile\'\' mai multi reprezentanti decat s-a specificat clar in acea invitatie , nu mi l-ati publicat . ... era de asteptat sa vina ciorchine toti atarnachii , toti lingaii, toti bagatorii de seama, toti pupincuristii, toti ciorchineii in frunte cu FUNDUC la aceasta sedinta!!! \r\nSper sa nu se fi prezentat Funduc tot in tricou precum ciobanu\' si la acest nivel, eventual scobindu-se in nas si cu bilutele rezultate din cavitatea nazala sa fi aruncat in stanga si in dreapta :-))))))))\r\nApropo Funduc , si la aceasta sedinta ai avut curaj sa dai cu pumnul in masa si sa spui ca pentru tine cei doi presedinti de federatie nu reprezinta nimic? :-)))))))))

postat la 20:26, Luni, 25.03.2013 de Dumitrica/nicolai

In sfarsit s-a facut dreptate si pentru baietii din UCP si acum o sa avem si noi porumbei la olimpiada . SUUUUUPPPPEERRRR !! Multumim domnule DINU !

postat la 20:34, Luni, 25.03.2013 de vilcu s.

sa fie intrun ceas bun aceasta intilnire si colaborarea viitoare dintre UCPR si FRSC }}

postat la 20:36, Luni, 25.03.2013 de sandulacheOO

apoi domnu Bilan na vrut sa vorbeasca ca daca le zicea el o cintare daia meseriasha asa cum stia el pe vremuri pe la nunti ramanea ministru tablou !!!!! bine ca sa- abtinut si na vorbit ca el nu prea le are cu silabele doar cu strinsu la euroi

postat la 20:37, Luni, 25.03.2013 de Doru

Dragi mei din delegatia F.C.P.R. ,l-ati omis pe marele ȚANDOCAN ,ȚANDOCAN ,unde esti tu BRE ȚANDOCAN ai mierlito .

postat la 21:02, Luni, 25.03.2013 de eduard

Marius Tunduc ... si atat

postat la 22:48, Luni, 25.03.2013 de stefan cel mare

Rezultat intrunire ? Urmeaza si alte intalniri , asa cum era si de asteptat , deci lucrurile stau la fel ca si inainte , doar atentie , santaje, joc de glezne si va urma ca deobicei care pe care sa il insele. La momentul respectiv Zana cea Frumoasa s-a dovedit a fi UCPR, cu parinti chibzuiti care ii doreste binele fiicei lor crescuta decent si bine educata , dar zana UCPR este dorita peste noapte de doi curtezani , unul Harap Alb iar celalalt Zmeul cel Fioros si urat de catre toti. Dar atentie: nimeni nu stie cine este Zmeul si cine este Harap Alb , de fapt FRSC si FCPR, ambele tabere sunt mai veninose decat cobrele regale . Nu cu mult timp in urma UFCR ( la momentul respectiv asa se numea ), auzind de infiintarea FRC, au semnat un protocol cu UCPR pe care nu l-a respectat nicicum , deci rezultatul a fost Teapa!!!!! In momentul cand FRC a trecut sub sigla FRSC , invita UCPR-ul la discutii ( vezi doamne gandurile FRSC erau bune si sincere ), dar surpriza !!! Duminica intalnirii pe care UCPR a onorat-o cu prezenta a fost la doar doua zile distanta de instiintarea ca e chemata in instanta de catre FRSC , obiectul fiind dizolvarea UCPR , deci concluzia tot Teapa!!!! Ambele structuri FRSC si FCPR isi urmaresc interesele proprii, adica in fata iti rad si in spate te injunghie. Cert este ca toti comentam , toti ne dam coate si ne intrebam de unde atata bunavointa din partea tuturor pentru unificare. Totul pleaca de la faptul ca FCI se pare ATENTIE !!!, dar nu avem nici un inscris oficial , ar fi dat o solutie favorabila FRSC. Favorabila sa participe la olimpiada cu procente egale 50 - 50% fiecare , adica FRSC si FCPR cu un singur lot de porumbei. Pentru columbofilia romaneasca , personal cred ca FCI, in bataie de joc sau in graba , a dat o solutie cum nu se poate mai proasta si totodata de a tulbura mai mult columbofilia romaneasca . Stimati columbofil , ce porumbei ducem la olimpiada ????? Oare mai ducem valorile Romaniei??? Mai ne batem la locurile fruntase FCI??? Sau totul este o amagire??? Nu imi pot imagina cum se vor imparti intre cele doua entitati locurile in lotul Olimpic , dar de un lucru sunt sigur , la Olimpiada din ianuarie 2015 , vom avea circ si spectacol din partea ambelor delegatii din Romania. Simplu ar fi fost ca lotul Olimpic sa fie format din cei mai valorosi porumbei din ambele entitati. Probabil la categoria viteza FRSC duce un porumbel si jumatate si FCPR a doua parte un porumbel si jumatate si asa mai departe sau poate dau cu banul si isi aleg categoriile. Exemplu: primii 3 porumbei la categoria Viteza punctajul cel mai bun il au cei de la FRSC , dar atentie impartim locurile nu stiu cum cu jumatatile , si in lot bagam porumbei cu punctaj mai mare. Dar ca in Romania sa ne mandrim ca mergem cu doua entitati la Olimpiada , avantaj delegatiile se plimba si chefuiesc pe banii fraierilor. Atentie UCPR, orice intelegere o sa faceti , daca o sa faceti indiferent cu cine , faceti cu acte autentificate de notar cu clauze , sa nu va vindeti pielea pe maruntis si daca va promit participare la olimpiada , nu acceptati procente , cei mai buni porumbei indiferent de entitatea de la care provin sa reprezinte Romania la olimpiada sa ne putem mandri cu ei.

postat la 07:52, Marti, 26.03.2013 de FCPR???

Astia de la fcpr dupa ce s-au imbuibat si au facut \"strengalau\" mare ,acum \"strengalau \" (scuzati-mi expresia) ii trage in jos ,e prea greu si nu se mai ridica,probabil ca au mizat pe aia multi ca sa-l duca numai ca nu prea mai sunt multi iar aia care mai sunt s-au cam scarbit.

postat la 09:45, Marti, 26.03.2013 de Dragos

DOMNUL bilan SI DOMNUL tunducc STAU ACUM SI SE GANDESC LA CEVA VERSURI SA MAI PACALEASCA CATIVA MEMBRII!!!!\r\nDAR IN RITMUL ASTA O SA RAMANA SINGURII!!!!!!!!!\r\nIN CODUCEREA UCPR AI CU CINE STA DE VORBA DEOARECE CA SI IN CONDUCEREA FRSC SUNT OAMENI CU FACUTATII!!! DAR LA FCPR CU CINE SA VB CU UN STRUNGAR SAU CU UN SOFER SAU CU UN MAGAZIONER!!! DAR AICI SE VEDE CINE SE ASEAMANA SE ADUNA!

postat la 09:49, Marti, 26.03.2013 de Dragos

PE SITE PATRONATE DE tunducc NIMIC!!LINISTE TOTALA!!!!\r\nACUM SE GANDESC CE SA MAI MINTA SA TINA OAMENII PE LOC!!!MACAR ANUL ASTA! CA DUPA AIA O SA SE IA SA CANTE PE LA NUNTI SI BETEZURII!\r\nSAU MAI E O VARIANTA SE INTORC LA MESERIILE DE BAZA!

postat la 11:02, Marti, 26.03.2013 de Brebene-Ctin

Liniste totala si mormantala pe toate site-urile acolite ale FCPR si ale clanului BILAN-COSMIN-TUNDUC-GATEJESCU dupa intalnirea de ieri de la Ministerul Tineretului !!! de ce ? pentru ca baietilor veseli din FCPR le-a cam ajuns funia la par si nu prea mai au loc de intors. Cea mai mare lovitura le-a dat-o FCI la inceputul lunii martie cind au recunoscut FRSC si i-a acceptat cu cota de 50% din viitoarele delegatii ale Romaniei la olimpiade. Asta cu participarea la FCI mai ramasese singurul atuu al celor din FCPR. Acum ca a picat si asta, totul incepe sa se duca rapid pe apa sambetei. Numericul le scade de la an la an , federatia e ravasita in fiecare zi de scandaluri si afaceri necurate , baronii locali fac ce vor in ograda lor si in 2-3 ani o sa vedeti FCPR la nivelul la care e acum FRSC. Pina la momentul agoniei totale mai e putin pentru domnul Bilan: chiar daca acum domnul Patrick de la FCI le mai da o mina de ajutor la FCPR si mai poate intarzia sosirea hartiilor oficiale in tara , asta nu se poate intampla la nesfarsit. Dragi conducatori din FCPR , in aer se simte miros de praf de pusca si cred ca in foarte scurt timp o sa fiti pusi toti cu spatele la zid de unde nu va mai veti ridica niciodata . Aviz amatorilor !!!

postat la 17:35, Marti, 26.03.2013 de adita

Ce face domnul CAUCIUC si cu MARIUSICA pt ca la ei la ucp daca bati si nu esti din jud te dau afara.

postat la 18:51, Marti, 26.03.2013 de vali.

Totul e ca un labirint in care ai fost nevoit sa intri iar ca sa iesi nu exista decat un singur drum bun,restul sunt infundaturi,si mai e o singura iesire la care FRSC-ul asteapta pe cei care se desteapta.Asa ca dragii mei treziti-va.

postat la 18:53, Marti, 26.03.2013 de vali.

deputatii sunt columbofili???

postat la 18:59, Marti, 26.03.2013 de vali.

si eu care ma gandeam ca cei de la fcpr vor veni cu ministrul agriculturii ca sa-i sustina...

postat la 22:26, Marti, 26.03.2013 de Cerbu Ene

Draga Vali , ce poti face la FRSC , putini columbofili , un presedinte in persoana Sinca , fara ocupatie , avar dupa bani multi si foloase necuvenite, fost securist , concediat pentru luare de mita .

postat la 07:14, Miercuri, 27.03.2013 de vali.

Am o intrebare pt. lolik si anume;daca FRSC exista ,e o fed.infiintata legal,juridic,e recunoscuta si apartine de Ministerul Sporturilor,crezi tu lolik ca mai e nevoie sa se desfiinteze ca asa vrea fcpr-ul o fed.care se subtiaza pe zi ce trece si unde cei de la conducere viseza cu ochii deschisi la cel mai mare ciolan pentru ca cel pe care l-au ros pana acum e mic si nu mai a ramas nimic pe el??? ... treziti-va ;era inainte o zicale\"Toate drumurile duc la Roma\",dar nu mai e de actualitate ca a aparut una noua TOATE DRUMURILE DUC LA FRSC .Apropo lolik e numele tau adevarat??? si mai publicati si voi comentariile oamenilor nu numai ce va convine sau nu aveti voie???

postat la 08:58, Miercuri, 27.03.2013 de vali.

daca ti cerbu ene crezi ca 12000 de porumbei la primul concurs intr-o gupare pe aceiasi ruta sunt putini e treaba ta si daca tu crezi ca unul cu scoala care conduce frsc nu e mai bun decat unul cu 10 clase ,strungar dupa cum spun unii care conduce fcpr...asta e

postat la 09:55, Miercuri, 27.03.2013 de Stamatescu

Hai sa va zic si io una tare !!! Cica dupa sedinta de la Ministeru Sportului in care FCPR a cam furat-o ,doi dintre membri delegatiei adica domnii LIMBUTA si GUSITA au plecat suparati acasa rau de tot . Unu s-a dus in vila sa noua din Varbilau , in beci, sa mai faca un inventar la ce a apucat sa agoniseasca pina acu iar alalalt s-a infundat direct in crama , a dat cep la ultima damijeana cu zaibar si injura de mama focului prin curte toata ziua , de ciuda ca el n-o sa prinda nici o functie babana in noua federatie !! !

postat la 14:39, Miercuri, 27.03.2013 de Cerbu Ene

Mai Vali ori nu pricepi , ori vorbesti in necunostinta de cauza.Sa conduci o institutie , trebuie sa fii un bun meneger , de pomana Sinca are carte , dar nu are caracter . Aveti lansare de 12000 de porumbei ? zburati toata federatia intro grupare si noi columbofilii nu stim? pai voi cei din frsc , toti membri la un loc nu aveti 12000 de porumbei cu tot cu matca.Ialomita va plecat , la Bucuresti nu aveti membri de un club .

postat la 19:02, Miercuri, 27.03.2013 de vali.

Vine vremea si ne convingem de toate Ene ,da sa presupunem ca se pierd 2000 la antrenamente nu e nici o problema si 10000 sunt buni sa faci ceva rezultate din 10000 e ceva ce sa facem ne descurcam si noi cum putem ,pana la urma ce treaba am eu cu Sinca sau cu Bilan.Cat despre Ialomita nu a plecat nicaieri e tot acolo doar uni membrii pasari migratoare un an colo altul dincolo si asta e valabil si la fcpr si ucp si in toata tara,dar nu toate cluburile din Ialomita au plecat in privinta asta cred ca tu esti cel ce vorbeste in necunostinta de cauza da nici asta nu conteaza si nici nu are legetura cu sportul columbofil in sine,tine de caracterul rautacios al unora care uita ca adevaratul tel al columbofiliei nu este ura ,cearta ,neintelegerile ,incapatianarea si alte sentimente rele da asta e nu toti oamenii sunt la fel.

postat la 20:32, Miercuri, 27.03.2013 de misu

In sfirsit o sa auzim mai des si alte nume,nu numai T.....,B....,e.t.c.Unirea tuturor columbofililor o sa se produca fiindca asta este sensul.Succes!

postat la 09:00, Sambata, 30.03.2013 de Grigorescu Cornel

Domnule administrator eu iti propun sa postezi urmatoru comentariu la „VRAJA MAMEI OMIDA”. A fost postat de \"Luceafarul columbofiliei romanesti\" (alias un asa zis Dorin) tot pe saitu lui la ora de seara, cu mult vinisor la bord. Iata ce isi ureaza singur. „asa este, numai inginerul marius tunduc poate rezolva unificarea tuturor columbofililor din romania. nu te lasa marius ca lumea e rea dar tu tot vei reusi. asa radeau si cand vorbeai de intrarea pe piata chineza dar acum dupa ce ai rezolvat aceasta problema le-ai inchis ciocul”. Ai dreptate mai draga scriitorule, ca numai Iuda marius tunduc poate rezolva unificarea tuturor columbofililor din Romania. Dar unde sa-i uneasca mai Dorine???? La birtul din satul natal ori la doctorul „Bar de zi” din curtea locuintei personale din Grosi cu care si-a inceput afacerile de mare columbofist?? Cat priveste intrarea pe piata Chinei eu cred ca te referi la intrarea columbofiliei romanesti mai degraba pe piata de tenisi, margele sau agrafe de par pentru ca de vindut porumbei in China am vazut cum stie sa o faca \"Luceafarul\"!!!! Cu hotii si minciuni grosolane, asa cum e el obisnuit din Romania!!! Hai noroc si multe succesuri si va doresc sa intrati si pe alte piete, asa dupa cum va doriti cu frenezie!!! Adica pe piata Matache, pe piata de flori, piata de vechituri, piata de gros......ca despre porumbei....ne-ati convins ce sinteti in stare.....!!!!!!

postat la 20:55, Luni, 01.04.2013 de baban

datil jos pe avarul de tunduc nesititul ii trebuie semeseuri ciobanul de la orabea sa isi ia un costum si iel sa iasa intre oamenii
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.