Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Site columbofil www.chinaxinge.com
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Presedintii FCI si FCI Grand Prix sunt mintiti abject, sau chiar ei sunt mincinosi corupti?


23:45, Luni, 18.02.2013Presedintii FCI si FCI Grand Prix sunt mintiti abject,

sau chiar ei sunt mincinosi corupti?

 

 

 

 

Incepand cu acest articol ce va fi publicat si in engleza  si trimis  peste tot in lume la federatii, asociatii, cluburi si publicatii columbofile, cat si  miilor de crescatori  din baza de date a revistei, se va demonstra cu probe modul in catre indivizi din structurile FCPR profita de afilierea si increderea castigata conducerii FCI, respectiv FCI Grand Prix si prin abuzuri, discriminari, ilegalitati, minciuni si manipulari abjecte se fac vinovati de profunda dezbinare in care a ajuns sportul columbofil romanesc, care in acest moment are 3 federatii, 3 campionate si 3 expozitii nationale: FCPR afiliata la FCI , FRSC afilitata la Guvernul Romaniei si profesionistii de la UCP.

Raspunsul FCI cu privire la folosirea de catre Columbodromul Arad FCI, sponsorizat de FCPR, a unor diplome si informatii false in organizarea licitatiei fraudate a vanzarii porumbeilor in China, va fi  cea mai buna ocazie pentru a arata intregii lumi, modul cum se minte si manipuleaza  in mocirla  abuzurilor si infractiunilor columbofile din Romania.

Voi publica paragraf cu paragraf comunicatul FCI pentru a demonta rand cu rand toate minciunile si manipularile.

 

"Declaratie privind porumbeii romanesti vanduti in China

Am studiat toate emailurile ce mi au fost trimise de Martha ( NR: Martha van Geel secretara FCI Grand Prix). Emailuri pe care ea le a primit de la persoanele implicate.

Dl Laurentiu Fulga a trimis emailuri catre Dirk, Traian and Giorgiana (fiica) Cret organizatorii columbodromului din Arad si dnei Martha van Geel, prezentandu se ca jurnalist columbofil cu 3 diplome universitare. " 

Domnilor Presedinti ai FCI si FCI Grand Prix a ti fost mintiti ca prostii, sau dvs sunteti mincinosi.

Dl Dirk m a contactat pe mine, nu eu l am contactat pe dansul. Aveti atasat primul sau contact catre mine, prin care ma ruga sa scot numele dlui Herbots din articol.

 

Author : Nouwen Dirk ; E-mail : dirk@...

Dear person,

i'am responsable for this auction. Herbots has NOTHING to do with this case, so please remove this name out off your article. but still you accuse them of fraud. than accuse me if you wrealy want and i will steph down after 25 years of racing . .

 

Draga persoana

Eu sunt responsabil de licitatia asta. Herbots nu are nimic de a face cu cazul asta, asa ca te rog scoate acest nume din articolul tau. Dar tu totusi ii acuzi pe restul de frauda. Atunci acuza ma pe mine daca asta doresti si ma voi retrage eu dupa 25 de ani de concurs.

 

Aveti mai jos cel de al 2 lea mesaj al sau catre mine:

Author : Nouwen Dirk ; E-mail : dirkebpigeon@...

Hello Mr Fulga, thank you for take name Herbots out of your article. They're like i told you not responsible and even don't know what it's about. but because you did not checq before with me they wil also have damage. so please let on website know Mr Herbots is not involved. Like i told you i 'am the responsable in Belgium, so i must take this on me if i've done something wrong. I can only send the information i got from FCI loft Romania to China office, but even than, i'am responsible and will take all what must be taken, even if this means 25 years good name in pigeon sport i will resigne.

 

Buna Dle Fulga, multumesc ca ai scos afara numele familiei Herbots din articolul tau. Precum ti am spus, ei nu sunt responsabili si nici macar nu stiu despre ce e vorba. Dar pentru ca tu nu ai verificat asta cu mine inainte, ei sunt totusi afectati, asa ca daca poti te rog lasa sa se stie in site ul tau ca Dl Herbots nu este implicat. Precum ti am spus, eu sunt responsabil in Belgia, ca atare voi lua asupra mea daca am facut ceva gresit. Eu pot doar sa trimit informatiile ce le primesc de la Columbodromul din Romania catre biroul din China, dar chiar si asa, sunt responsabil si iau asupra mea tot ce trebuie luat, chiar daca asta inseamna 25 de ani de renume bun in sportul columbofil eu voi demisiona.

 

A urmat apoi o corespondenta intre mine si dl Dirk unde in cateva emailuri mi a marturisit mai multe aspecte din suferintele si viata sa privata si ca atare asa vor ramane. In cadrul acestui dialog privat cu Dl Dirk a fost de altfel si sigurul loc unde dumnealui i am mentionat la un moment dat ca am 3 diplome universitare. Intr un alt email Dl Dirk mi a facut totusi cateva precizari importante ce trebuiesc cunoscute de toti.

 

From: Dirk Nouwen EBpigeon <dirkebpigeon@...> Date: Fri, Feb 1, 2013 at 1:12 AM

… the only thing what i do is sometimes let make pictures, translate sometimes pedigrees and info. but like everyone i am depended on the info that i receive from fanciers other people.

The girl in China is depending on what info i gave her, she’s certainly not responsible…

The info about all auctions does not go to Herbots, but that they have cooperation with EB is correct.

… i’ve already offered my resign and i will phone again later today to responsibel person from EB at China. even that i’am only a messenger between, i had to be more carefull and pay more attention to this.

Kind Regards, Dirk

 

… singurele lucruri ce le fac uneori e sa fac poze, sa traduc uneori pedigree si informatii. Dar ca fiecare si eu depend de informatiile ce le primesc de la alte personae. Fata din China depinde de ce ii dau eu ei, ea e sigur nevinovata…

 

Informatiile despre toate licitatiile nu ajung la Herbots, dar este adevarat ca ei au colaborare cu EB, ( NR firma din China ce organizeaza licitatiile).

Eu deja mi am oferit demisia mea si ii voi suna din nou azi mai tarziu la persoana responsabila de la EB din China.

Chiar daca eu sunt doar mesagerul dintre ei, eu trebuie sa fiu mult mai atent la asta.

Cu respect, Dirk

 

Pentru a intelege cam cum stau treburile, trebuie sa stiti ca dl Dirk a fost ajutat sa si vanda niste porumbei in Romania, si ca sa si onoreze si dansul cumva ajutorul primit de la romani, ia a ajutat si el la randul lui pe romani sa vanda in China niste porumbei, inchizand ochii la diplomele false. Si cum dansul era prin Romania in numele firmei EB si a conectiei Herbots, toata lumea din jurul Columbodomului Arad FCI stia ca Herbots ii ajuta pe ei sa si vanda porumbeii in China. Cand insa am publicat international treaba cu certificatele false, dl Dirk a intrat in acele crize de disperare prin care ma ruga sa scot numele lui Herbots pentru a si putea salva ce se mai putea salva din relatia cu Herbots si pentru a nu intra in probleme ca se cam erijase prea mult prin Romania in numele lui Herbots, fara ca respectivul sa stie.

Cautati cine a mai fost implicat in aducerea si vanzarea in Romania a porumbeilor din crescatoria dlui Dirk din tandemul Nouwen Paesen si veti intelege conectiile. Asa cum si eu am inteles o parte in ele, dupa ce am primit in Australia un telefon de la dl Siclovan din Arad prin care incerca amiabil sa inteleaga daca am ceva personal cu cei din Arad sau cum s ar putea inchide  investigatia asta cu diplomele si licitatia. Dupa ce am mai vizitez odata site ul dansului atunci am inteles motivul interventiei sale amiabile, pentru care am tot respectul ca fapta, si a felului cum s a purtat dialogul. Prietenul la nevoie se cunoaste iar dl Dirk trebuie sa stie ca dintre toti asa zisii sai prieteni din Romania, doar dl Siclovan a fost singurul care m a contactat sa  inteleaga personal cum stau treburile si  care ar fi solutiile. Solutia era  simpla si problema  usor de depasit daca din primul contact dl Traian ridica barbateste mana si spunea, am gresit, a fost e eroare regretabila, mi o asum, fara sa incerce aruncarea responsabilitatii pe cei din afara si sa complice totul.

 

Dupa ce in iarna anului 2005 am studiat diversi crescatori din Belgia si Olanda am ajuns la concluzia ca trebuie sa merg si sa aduc porumbei din crescatoria Nouwen Paesen. afirma pe site dl Nicu Sicolovan din Arad.

 

Asa cum i am mentionat amical si atunci telefonic dlui Siclovan, nu am absolut nimic cu nimeni, ii respect, stimez si admir pe toti cei care sunt corecti, cinstiti si practica sportul columbofil cu fair play. De asemenea fac tot ce pot sa i promovez pe toti cei care au rezultate , inclusiv pe cei din Arad, lucru pe care l am si facut deja. Trebuie doar sa fim mai corecti si mai cinstiti unii cu altii si sa nu i mai ignoram pe cei care amical intreaba de greseli cu singurul scop de a se corecta si evita pe viitor aparitia lor, fiindca daca orgoliul personal nu te lasa sa i raspunzi amical, risti sa ajungi apoi sa i raspunzi public cand e prea tarziu sa ti mai salvezi onoarea si asa ajungeti apoi sa va plangeti ca ar avea jurnalistul ceva cu voi anume.

Si cu asta am incheiat subiectul Dirk, omul a recunoscut cum sta treaba si cu implicarea lui Herbots in conectia cu firma EB din China ce a organizat licitatia, si a asumat si vina lui ca a inchis ochii ducand diplomele false in China si ca atare si a anuntat retragerea.

Cum oare nu cunoasc toate astea si cei din conducerea FCPR, FCI si FCI Grand Prix?

Domnilor Presedinti ai FCI si FCI Grand Prix ati fost mintiti ca prostii, sau dvs sunteti mincinosi cand afirmati ca as fi avut eu vreo corespondenta cu Giorgina fiica dlui Traian Cret, proprietarul Columbodromului Arad FCI.

Eu am avut o corespondenta telefonica cu dl Traian Cret dupa ce dansul a incercat sa ma sune si a urmat apoi o corespondenta email cu administratorul Columbodromului Arad FCI mentionat la Contact pe site.

 

Persoana de contact: Cret Traian  ; Telefon: 0040 742 151 469

Email: contact@columbodromarad.ro

Nici pe site ul columbodromului nici in emailurile primite din partea promprietarului acelui columbodrom nu este mentionat undeva sau semnat numele fiicei dlui Traian, ceea ce inseamna fie ca dvs ati fost manipulati cu alte emailuri false ce nu au existat in realitate, fie dvs sunteti mincinosi.

 

2013/2/2 Columbodrom Andrei Saguna <contact@columbodromarad.ro>

Buna ziua!

Va rog frumos sa intelegeti o data pentru totdeauna ca frauda e una, iar eroarea umana e alta. ..

Timbrul sec de pe diplome este sigla columbodromului 'Romanian Grand Prix', iar FCI-ul nu are nici o legatura cu acesta. Eu nu am fost obligat sa acord aceste certificate, ele avand doar un rol simbolic/publicitar.

...

2013/2/1 Columbodrom Andrei Saguna <contact@columbodromarad.ro>

Buna seara, domnule Fulga!

… De indata ce am luat hotararea de a micsora distanta in favoarea porumbeilor, am instiintat-o si pe doamna Martha van Geel. Aceasta a fost de acord si a fost incantata de hotararea mea, deoarece si ea a considerat ca asa era cel mai bine pentru porumbei. Dumneavoastra ati acuzat-o de faptul ca ea ar fi luat decizia de a modifica distanta prestabilita, ceea ce nu este adevarat.

… Doamna Martha van Geel nu a vazut nici o diploma, deoarece nu FCI-ul se ocupa de vanzarea porumbeilor. In consecinta, nu a vrut nimeni sa minta pe nimeni, multe probleme aparand din cauza comunicarii dificile dintre Romania si Belgia, drept urmare nu este vorba de frauda, ci de o eroare umana.

… Am doua curiozitati:

1. ce aveti dumneavostra de castigat terfelind columbofilia romana si a FCI-ului peste tot in lume??

2. ce avantaje aduce columbofiliei romane gestul dumneavoastra de a face publice micile erori umane??

...

Dupa cum puteti vedea cu totii aceste corespondente sunt trimise catre mine abia pe 1 si 2 februarie, la 4 zile dupa ce eu am avut discutia telefonica cu dl Traian in urma caruia am publicat in 29 ianuarie articolul in legatura cu implicarea columbodromului in fraudarea licitatiei din China. Este problema dlui Traian daca in cadrul discutiei telefonice a incercat sa arunce mai mult problema pe altii in afara cu faptul ca toti au stiut si fost informati despre scurtarea distantei si despre existenta diplomelor false de 405 km si a celor reale de 305 km, lucru recunoscut si de Dirk mai sus, ca apoi cand a venit presiunea celor de la FCI sa recunoasca faptul ca diplomele de fapt sunt facute de dl Traian si ca totul este doar o eroare.

Stimate dle Traian asa cum am spus si in cadrul discutiei telefonice cu dvs, nu am absolut nimic personal cu dumneavoastra sau columbodromul dvs. , sunt neutru si impartial, nu fac jocurile nimanui, iar din momentul in care am primit emailurile astea prin care v ati asumat si recunoscut gresala ca fiind o eroare, tiparirea si trimiterea la licitatie a diplomelor false, pentru mine personal subiectul era inchis.

Insa aroganta, prostia si nesimtirea celor din FCPR iar acum si a celor mintiti din FCI, prin felul cum se incearca musamalizarea faptelor  reale si discreditarea mea, ma obliga sa mi fac meseria de jurnalist si sa i ajut pe toti derbedeii sa inteleaga odata pentru totdeauna ca nu au de a face cu un amator pe care pot sa l intimideze, discrediteze sau sa i inchida gura cum isi imagineaza handicapul lor intelectual.

Dle Traian nu presa terfeleste columbofilia romana in lume ci faptele si micile dvs erori. Nu mai faceti erori si fapte urate daca nu vreti sa terfeliti columbofilia romana, dati sansa presei sa scrie frumos despre activitatile, diplomele dvs reale si licitatiile nefraudate cand veti mai face.

Si tineti minte va rog ce va spun sincer, ca ptr mine faptele dvs  sunt considerate  prieteneste ca mici erori umane, si mi as dori sa ramana asa, nu vreau raul nimanui, insa in fata legii faptele dvs  se numesc infractiuni, fals sub semnatura privata si uz de fals in fraudarea unei licitatii internationale, aspecte pentru care se dau condamnari destul de severe si nici o declaratie a FCPR sau a FCI nu va salveaza. Cine a tiparit, semnat si folosit documente false intr o licitatie internationala, pica rau si urat in momentul in care se intalneste cu legea in instanta, de asta si smecherii din FCI dau ei abureli de declaratii dar nu uita sa precizeze clar ca nu ei au tiparit semnat si folosit diplome false. Deschideti bine ochii si cititi printre randuri.

 

Continuarea declaratiei FCI:

"Detine MAGAZIN COLUMBOFIL si un site de barfe. El are de asemenea publicate doua carti. Jigneste toate personele amintite mai sus afirmand ca i au inselat pe columbofili si ca le au dat diplome false. El o ameninta pe Martha sa si dea demisia din postul ei si implica FCI Grand Prix, pe Dl Dirk, Dl Traian si pe fiica sa Giorgina, Federatia Chineza, pe Dl Herbots si FCPR. De asemenea, el spune ca daca FCI nu si face treaba sa demaste aceasta frauda va contacta plotia si departamentele antifrauda din Belgia, China si Romania sa deschida anchete. "

 

Domnilor Presedinti ai FCI si FCI Grand Prix dvs trebuie sa fiti foarte destepti din moment ce cunosteti si limba romana si ati putut citi singuri site ul meu de ati ajuns la concluzia ca ar fi un site de barfe. Putem avea o convesatie in limba romana sa vedem cat de bine o cunosteti?

Sau voi trebuie sa fiti foarte prosti de ati ajuns sa va lasati manipulati in asemenea hal si sa credeti ca fiind reale toate minciunile ce vi au fost spune de persone din FCPR ce si bat joc de dvs.

Domnilor Presedinti ai FCI si FCI Grand Prix de obicei doar excrocii si cei care fac ilegalitati se considera ca fiind jigniti atunci cand sunt deranjati de presa cu intrebari incomode despre faptele lor murdare. Daca persoanele respective ce afirma ca se simt jignite nu au nimic de ascuns si nu au nici o implicare in ilegalitati, atunci nici intrebarile incomode ale presei nu trebuie sa le simta ca jigniri. Nu presa te jigneste cand iti arata public fapta ta urata, ci fapta murdara pe care ai facut o tu te jigneste si ti pateaza demnitatea. Domnilor, daca nu vreti sa va mai simti jigniti, nu mai faceti fapte ce va pateaza demnitatea in societate. Simplu.

Domnilor Presedinti ai FCI si FCI Grand Prix ati fost mintiti ca prostii, sau dvs sunteti mincinosi cand afirmati ca as fi implicat eu in ceva pe fiica dlui Traian despre a carui existenta habar nu am, dupa cum am dovedit mai sus. La fel cand afirmati si despre Federatia Chineza. Cititi singuri ce am publicat eu si nu va mai lasati maniplulati ca prostii. Sau daca dvs stiti ca politia chineza si departamentul anti frauda a descins deja la sediul Federatiei Chineze pentru a cere ajutorul sa investigheze cum sta treaba cu licitatia, sau daca Federatia Chineza va face voua presiuni acum si va arata obrazul, asta e doar problema faptelor voastre domnilor. Descurcati va cu ea cum stiti, nu mi apartine si nu mi o atribuiti mie.

Din moment ce Columbodromul Arad FCI este o filiala a FCI Grand Prix, si are ca sponsor oficial FCPR, iar ca intermediar al contactelor catre firma de licitatii din China pe dl Herbots, asa cum a recunoscut si Dl Dirk si Dl Traian si dvs in declaratia data, se dovedeste deci ca tot voi sunteti si cei implicati in faptele de la Columbodromul Arad FCI, deci mintiti, nu v am implicat eu in nimic, eu doar v am descoperit  pe voi implicati acolo si asta acum nu va mai place.

Domnilor Presedinti ai FCI si FCI Grand Prix ati fost mintiti ca prostii, sau dvs sunteti mincinosi cand afirmati ca as fi amenintato eu pe dna Martha sa si dea demisia. A cere cuiva sa si dea demisia pentru incompetenta in nici un dictionar din lume nu e tradus ca amenintare.

 

Dna Martha a primit de la mine pe email link ul cu articolul in engleza in urma caruia mi a raspuns ce vedeti mai jos:

On Thu, Jan 31, 2013 at 3:12 AM, Martha van Geel <martha@...>:

I am very disapointed to read this article as I never have heard of this. I spoke last week with the owner of the OLR Arad and he didn't tell nothing about this.

I will send to the president and see what we can do.

 ...

Sunt foarte dezamagita sa citesc acest articol deoarece eu niciodata nu am auzit despre astea. Saptamana trecuta am vorbit cu proprietarul Columbodromului din Arad si el nu mi a spus nimic despre astea.

Eu voi trimite presedintelui si vedem ce vom putea face.

 

Apoi am oferit dnei Martha o parte din corespondentele avute cu Dl Dirk si dansa mi a raspuns ce vedeti mai jos:

 

On Fri, Feb 1, 2013 at 4:07 AM, Martha van Geel <martha@geelloft.nl> wrote:

Hello,

I have seen this letter and I understand that there was a mistake, I have send to our president and wait for his answer. In fact is not all correct what you wrote about me while i only reduced the distance together with the organisator and one other of the federation, and I didn't see the diplomes at all, the diplomes given after the race were different.

…   Martha

 

Buna,

Am vazut aceaste corespondente si am inteles ca acolo a fost o gresala, voi trimite catre presedintele nostru si voi astepta raspunsul lui. In realitate nu este totul adevarat in ce ai publicat despre mine , deoarece eu doar am redus distanta impreuna cu organizatorul si cu federatia si eu nu am vazut niciodata diplomele, diplomele oferite dupa concurs e cu totul altceva.

Martha

From: MAGAZIN COLUMBOFIL <magazincolumbofil@gmail.com>

Date: Fri, Feb 1, 2013 at 5:14 AM ; To: Martha van Geel <martha@...>

Traducerea:

Buna,

Eu am publicat doar informatiile de pe site ul licitatiei si doar ceea ce dl Traian mi a spus. Astept rezultatul investigatiei FCI si sa fac public numele persoanei care a scris diplomele false.

Acele diplome false au antetul si tibrul sec al FCI GrandPrix iar dvs sunteti secretara FCI GrandPrix. Daca dvs nu va puteti face munca astfel incat sa opriti personalul columbodromului Arad FCI in a folosi diplome false in numele federatiei dvs., atanci va rog sa va dati demisia si sa lasati pe altcineva sa faca treaba mai bine!

...

Dupa cum puteti vedea cu totii ca date si ora aceste corespondete cu dna Martha au fost inainte ca dl Traian sa si recunoasca micile erori in cele doua emailuri ce mi le a trimis abia dupa ce dansul a avut un dialog mai ferm cu dna Martha.

Laurentiu Fulga

 

Va urma …

 

 

 

 

Sursa: www.magazincolumbofil.ro

http://www.magazincolumbofil.ro/presedintii-fci-si-fci-grand-prix-sunt-mintiti-abject-sau-chiar-ei-sunt-mincinosi-corupti/

 

“Oare suntem normali?” Da suntem, dar care dintre noi, “domnule V”?Raspunsul "Magazin columbofil" la comunicatul FCPR referitor la fraudarea licitatiei din China a FCI Grand PrixMesaj catre membrii FCPR: AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA !!!La FCPR Prahova clasamentele sunt intocmite cu eroriPresedintii FCI si FCI Grand Prix sunt mintiti abject, sau chiar ei sunt mincinosi corupti?


Comentarii

postat la 23:25, Marti, 19.02.2013 de VOINICEL

Radem si glumim dar vedeti ce fata umflata de ALCOOLIC are .Mariusica dute la dezalcolizare repede pana nu e tarziu ca ai familie numeroasa acasa . Altfel dai cat de repede inprimire .Pote asa scapam de tine mai repede,si vin zile mai frumoase in f.c.p.r. ,doamne ajutane.

postat la 00:48, Joi, 21.02.2013 de mateescu ghe..

A venit primavara si o data cu ea creieru lu Marusica s - a dezghetat si a inceput sa jongleze cu tot felu de afaceri din care binenteles ca doar el castiga . Ultima e aia cu derbiu de pui de la Jihlava din toamna . Hai sa vedem ce i-a mai trecut prin cap ghertoiului si cat s-a gandit el sa castige : \r\nUn calcul simplu si rapid ne arata cat castiga Paturica in detrimentu la 3000 de fraeri care si-ar cumpara inele de derbi ::\r\n1 inel se vinde cu 5 Euro , adica cu 22,5 RON . In realitate un inel costa undeva la 0,5 RON.\r\nDiferenta 22,5 RON – 0,5 RON = 22 RON profit la 1 inel vandut\r\n22 RON x 3000 inele = 66.000 lei (adica 660 de milioane bani la negru in buzunarele la Marius ).\r\nIn afara d- asta va trebui sa se mai plateasca cate 20 RON pentru fiecare porumbel imbarcat (si din suma asta o sa se dea bruma de premii ), dar nu se spune despre asta pina nu se cumpara inelele si nu se ineleaza puii . Pentru ca o data ce ai loat inele nu mai poti sa dai inapoi .\r\nRestul calculului care ni se vantura pe la nas ca sa ne amageasca , cu acordarea de premii etc. etc , e doar praf in ochii fraierilor ca sa -i abureasca si sa cumpere cat mai multe inele . In realitate premile acordate va fi mult mai mici ( pe motive ca nu s-a cumparat inele ) , iar castigatori va fi ca si pana acu tot din categoria “ pretenii de pahar si afaceri ai lu Marius ” pe care ii stie toata lumea si care tot vinde mereu porumbei pe sait la el . \r\n

postat la 12:04, Marti, 26.02.2013 de marian

Mai nea Gheorghe ...da mata distorsionezi maxim niste adevaruri dupa bunul plac mergeti sai faceti un control la bibilica, deci mai citit cu atentie ..ca este 5 euro doar sa te inscri pe lista nu este 5 euro inelul ...adika dupa ce te inscri pe lista cu 5 euro ca participant incepi si cumperi inele cu 0.6 lei bucata ..ca sa-n intelegi matale si restu de pe aici ...daca ai ceva sa-mi zici contra lasa-mi un mesaj aici cu un e-mail al tau si te contactez eu !
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.