Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Site columbofil www.chinaxinge.com
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

BUNA-VOINTA LUI EANA SI A C.N.J.D.A.L.


15:42, Joi, 26.04.2012

BUNĂ-VOINŢA  LUI  EANA  ŞI  A  C.N.J.D.A.L.

 

 

            În urma apariţiei pe site-ul Uniunii a procesului verbal încheiat cu ocazia întrunirii C.N.J.D.A.L. a U.C.P.R în ziua de 22.04.2012, am fost mai mult decât bulversat de bună-voinţa lui Eana faţă de Simion Bogdan.

            Stau şi mă întreb unde vom ajunge în asemenea condiţii, cu astfel de oameni care prin bună-voinţa lor se duce de râpă Uniunea.

            Să analizăm un pic. D-l Ofiţeru „se face vinovat că în fapt de comportament indecent în cadrul şedinţei Adunării Generale de Alegeri a U.C.P.R., iar în drept de încălcarea art. 32 din Statutul U.C.P.R., care prevede obligaţia membrilor columbofili de a respecta imaginea şi prestigiul U.C.P.R.”, prin simplu fapt că pe „o fiţuică” a apărut un material video în care s-ar arăta degetul. Cui? U.C.P.R.-ului? NU.

            Domnul Rădulescu Mihai, propune sancţionarea domnului Ofiţeru Gheorghe cu avertisment scris”. Voi comenta mai târziu.            Cu privire la solicitarea domnului Simion Bogdan de introducere în clasamentele generale pentru anul 2011, a rezultatelor dumnealui şi ale clubului Natural Vulcana Pandele, având în vedere dispoziţiile sentinţei comerciale 446/24.01.2012, emisă de  Judecătoria Târgovişte”, în paranteză fie spus e membru al Uniunii până se definitivează dosarul de fond aflat tot pe rolul Judecătoriei Târgovişte, „la propunerea domnului Eana Gabriel, membrii C.N.J.D.A.L. votează cu 4 voturi pentru şi 1 abţinere, reintroducerea în clasamentele generale a domnului Simion Bogdan.”

            Şi acum să revin la comentarii. D-l Ofiţeru primeşte avertisment pt. bla-bla şi Simion Bogdan e propus pentru A FI REPUS ÎN DREPTURI pentru că a cerut dizolvarea Uniunii, a dat Uniunea în judecată în 12 procese, printre care cere despăgubiri la Uniune de 100.000 lei (1 miliand de lei vechi), a făcut reclamaţii la toate forurile posibile, plângeri penale la o serie de membri columbofili, iar d-l Ofiţeru a participat la apărarea Uniunii şi a drepturilor columbofililor. În urma reclamaţiei la Curtea de Conturi, Uniunea a avut de suferit.

            În urma unei plângeri penale depusă la Parchet de Simion Bogdan pretinzând că s-a falsificat procesul-verbal, al Adunării Generale din data de 22.10.2011, de către domnii Dumitrache, Ofiţeru şi Stoica (în paranteză fiind spus: noi ce am votat la Adunarea Generală a fost O MINCIUNĂ?) s-a dat REZOLUŢIE  DE NEÎNCEPERE A URMĂRIRII PENALE. Deci, PARCHETUL GREŞEŞTE? Cine are dreptate până la urmă, o instituție a statului sau Eana?

            O altă întrebare care stă pe buzele tuturor: POATE O COMISIE SĂ REABILITEZE UN CLUB SAU O PERSOANĂ CARE AU FOST DATE AFARĂ DE ADUNAREA GENERALĂ? Şi asta atunci când ei susţin că „nu au avut acces în timp util la înscrisurile premergătoare  şedinţei A.G. din 22.10.2011.” (implicit recunoscând că NU au studiat documentele).

            O altă contradicţie este că se „consideră că judecata a fost efectuată cu rea-credinţă, nerespectându-se raportul dintre gravitatea abaterii şi sancţiunea disciplinară aplicabilă, propunerea de excludere fiind făcută fără temei legal.”. Număr de membrii incomplet la concursuri, porumbei introduşi fără a fi pe listele de start, membri cu cotizaţii neplătite la Uniune şi altele – toate nu fac un BUN TEMEI LEGAL. Atunci ce sunt?

            Ei sunt deştepţi şi noi suntem proşti?!?

            Asta da bună-voinţă din partea lui Eana şi a C.N.J.D.A.L. şi reaua-credinţă din partea altora.

 

C.N.

Membru revoltat al Uniunii

 

 

 

"Am pretenţia de la mine că sunt un bun observator. Nu ştiu părerea d-lui Ofiţeru, dar eu am ajuns la propriile concluzii după ce am lecturat mai multe site-uri de-a lungul timpului. Am citit şi am tras concluziile de rigoare. Nu-mi amintesc să fi spus vreo minciună. Dacă da, v-aş mulţumi dacă mi-aţi spune-o.

Spuneţi ca sunt demagog („demagog, -ă s.m., s.f. 1 s.m. (în Grecia antică) Conducător al unei grupări democratice. 2 s.m., s.f. Persoană care caută să-şi creeze popularitate prin discursuri bombastice, prin promisiuni…” - conform DEX), dar nu ştiu să fi ţinut vreun discurs sau cine a făcut promisiuni şi cui. Am făcut un comentariu la procesul verbal.

Spuneţi de gesturi indecente, un asemenea gest indecent îl întâlneşti pe stradă, la volan dar nu înseamnă că poliţia dă mustrare scrisă. Dacă nu era bună-voinţa unora nici nu se băga de seamă, dar s-a făcut sesizare la CNJDAL, nu?  

Dar un lucru tot mai observ, aţi făcut o obsesie din Ofiţeru. Înţeleg că vă e cam frică de el, e bau-bau vostru?

 

P.S. – Sper că aţi înţeles că nu sunt Ofiţeru. Şi ca să NU existe dubiu, NU sunt Ofiţeru.

 

C.N.

acelaşi membru revoltat"

 

 

Dreptul la replica al domnului Gabriel Eana - presedintele C.N.J.D.A.L. din cadrul UCPRColumbofilia bucuresteana - foarte aproape de unificare !In judetul Bihor se constituie Asociatia Judeteana de Sport ColumbofilBUNA-VOINTA LUI EANA SI A C.N.J.D.A.L.Asociatia Columbofila Judeteana Salaj - acuzatii dure la adresa d-lui Marius Tunduc


Comentarii

postat la 18:49, Miercuri, 25.04.2012 de C.I.E.

Membru revoltat al Uniunii? Care e numele si care e prenumele? \"Membru\" e numele, nu d-le Ofiteru? sau pseudonimul dvs?\r\n\r\n\r\n\r\n

postat la 00:27, Joi, 26.04.2012 de C.N.

Ptr. C.I.E. Nu sunt Ofiteru, dar tu de ce nu te prezinti? :-$:-?:))

postat la 00:03, Vineri, 27.04.2012 de pt CN

pai tu intrebi pe cineva de ce nu se prezinta? Pai tu te-ai prezentat?

postat la 19:49, Vineri, 27.04.2012 de C.I.E.

eu nu postez articole d-le .... (stiam ca nu e Ofiteru)...a fost un test! eu comentez...n-am de ce sa ma prezint!!!
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.