Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Ati participat in anul 2020 pe columbodroame? Si daca da, cu ce rezultate?
Foarte bune
Bune
Satisfacatoare
Nu am participat

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohne
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

DEMOCRATIA MIZERIEI IN UCPR - autor dl. Stefan Georgescu


10:22, Vineri, 21.10.2011

DEMOCRATIA MIZERIEI IN UCPR

 

 

Membrii C.D. a U.C.P.R. folosesc in activitatea lor, falsificarea documentelor, abuzul, minciuna, dezinformarea cluburilor, denigrarea si haituirea celor care li se opun, interpretarea fantezista a prevederilor acetelor normative, modificarea ilegala (prin frauda) a acestor prevederi. La baza intregii activitati sta MINCIUNA si incercarile permanente de pacalire a membrilor UCPR prin VORBE, VORBE si iar VORBE…

Eu incerc sa aduc in fata membrilor nostrii o relitate sumbra din UCPR in acest moment si voi folosi ADEVARUL, bazat pe prevederi ale legilor si actelor normative pe fapte dovedite, pe probe si marturii.

Si, hai sa revenim la “DEMOCRATIA” lor.

 1. STATUTUL UCPR (primul) care era o dovada vie si incontestabila a unei DEMOCRATII reale, prevedea referitor la Comisia Nationala Juridica: “C.N.J.D.A.L. va intocmi un regulament de functionare, cu atributii generale si atributii pentru fiecare membru si il va supune APROBARII A.G.”- corect si legal pentru ca este Comisie Nationala deci apartine tuturor.

C.D. (minoritatea) prevede in STATUTUL LOR(pentru ca numai este al majoritatii): PRESEDINTELE C.N.J.D.A.L. intocmeste un regulament de functionare si il supune aprobarii C.D.

Deci, unul dintre voi face regulamentul unei comisii si ceilalti 7 (sapte) il aproba, iar noi cei multi habar nu avem cu ce se ocupa o Comisie Nationala a carei activitate este vitala pentru UCPR.

ACEASTA ESTE DEMOCRATIE??!!

 

2. In vechiul Statut se prevedea ca intre sedintele A.G. membrii C.D. pot lua decizii in probleme care nu au putut fi discutate sau au aparut pe parcursul activitatilor cotidiene, dar aceste decizii vor fi communicate(aduse la cunostinta) cluburilor si vor fi supuse APROBARII A.G. in prima sedinta. Da, corect si democratic.

In actualul Statut al vostru, spuneti ca voi puteti lua orice decizie, dar scoateti abuziv si ilegal prvederea care va oblige sa informati cluburile si sa solicitati votul A.G. pentru ca deciziile voastre sa poata deveni HOTARARI. Asa prevede legea?

Si asa transferati dreptul legal al majoritatii in mainile voastre minoritare dar si manjite?. Deci luati voi HOTARARI fara sa le aduceti la cunostinta majoritatii si fara sa le supuneti votului A.G.?ACEASTA ESTE DEMOCRATIE??!!

 

3. In vechiul Statut, dar si in legea 246/2005 ca si in ordonanta 26/2000 se prevede: “Adunarea Generala are drept de control permanent asupra activitatii C.D. si a Comisiei de Cenzori” – legal, corect si mai ales DEMOCRATIC.

Cu toate ca legea va obliga sa pastrati in “STATUTUL VOSTRU” aceasta prevedere, voi(minoritatea) ati scos-o , iar pe voi nu va mai poate controla nimeni si chiar nu va mai controleaza. Asa ati instaurat in UCP bunul vostru plac. Aceasta Uniune nu mai este(cum spune legea) a celor care sau asociat, ati facut-o MOSIA VOASTRA si asa o si tratati.

ACEASTA ESTE DEMOCRATIE??!!

 

4. In Statutul nostru, suspendarea din functie a presedintelui UCP se facea cu majoritate simpla(jumatate plus unu). In statutul vostru, fara sa supuneti dezbaterii delegatilor A.G. introduceti(ilegal si abuziv) prevederea ca presedintele poate fi suspendat cu votul a 2/3 din delegati. De ce? Daca sunteti asa de corecti si “DEMOCRATI” ,de ce, va este frica de suspendari si de revocari?!

Vedeti proverbul:”De ce ti-e frica, nu scapi”

ACEASTA ESTE DEMOCRATIE??!!

 

5. Cand Statutul prevede ca delegatii A.G. pot fi nominalizati inclusiv in ziua sedintei, iar voi minoritatea(voi democratii) evacuati din sala delegati care au toate drepturile legale si statutare sa fie acolo?! Si faceti acest lucru fara a supune votului delegatilor(dupa expunerea motivelor) acest gest”democratic”.

ACEASTA ESTE DEMOCRATIE??!!

 

6. Dar cand inaintea sedintelor A.G. voi minoritatea faceti sedinte C.D. in care REGIZATI sedinta noastra, stabilind voi cine sa fie ales in prezidiu si mai ales cine sa nu cumva sa ajunga acolo, cine sa ia cuvantul si mai ales cine sa nu cumva sa faca acest lucru, iar daca totusi acesta reuseste sa o faca, numiti din timp oameni care sa-l bruieze pentru a-l impiedica sa prezinte A.G. abuzurile si ilegalitatile incredibile pe care le comiteti.

ACEASTA ESTE DEMOCRATIE??!!

 

7. Dar cand refuzati membrilor nostri dreptul intangibil de a afla tot ce se discuta si se hotaraste in sedinta A.G., pentru a fi la curent cu modul in care delegatii le reprezinta interesele, facand cu de la voi putere procesele verbale secrete si ascunzndu-le de ochii celor indreptatiti sa le vada si declarand “CONFIDENTIALE” inregistrarile (audio-video)?

ACEASTA ESTE DEMOCRATIE??!!

 

8. Dar cand in intalniri neoficiale, de CHIOLHANURI, in locatii viticole, denigrati prin calomnie si minciuna pe cei care au luat cuvantul si au demontat abuzurile neomenesti pe care le promovati, in loc sa prezentati inregistrarile sau procesele verbale ale sedintelor iar INTERLOCUTORII vostrii sa ia cunostinta concret de cele discutate si sa-si faca singuri o impresie.

ACEASTA ESTE DEMOCRATIE??!!

 

P.S. Daca va prefaceti ca nu intelegeti la ce m-am referit mai sus, sa-mi spuneti ca voi face precizari. Am prezentat vag acest punct, pentru ca cel denigrat sunt chiar eu si v-am spus mereu ca nu am mania persecutiei. Denigrati-ma pe mine pana va cresc barbile pana la pamant, dar lasati cluburile si membrii nostrii sa practice un sport curat care sa le aduca satisfactiile pe care toti le merit ape deplin.

V-am intrebat si alta data cum se face ca 8(opt) oameni EDUCATI (sau ar trebui sa fie) promoveaza minciuna si calomnia, fara sa realizati ca oamenii nostrii afla adevarul si va descreditati permanent in ochii acestora?!

 

9. Dar cand nu raspundeti luni in sir unor contestatii indreptatite si legale motivand in bataie de joc ca statutul nu prevede un termen limita pentru solutionarea acestora si cand unora nu le mai raspundeti deloc ignorand drepturile membrilor carora le-ati anulat rezultate sportive realizate legal si omologate (un singur exemplu Zatusevschi+Colniceanu - va prezint copia contestatiei pe deplin justificata).

ACEASTA ESTE DEMOCRATIE??!!

 

10. Dar cand catadicsiti sa raspundeti unora(dupa luni de zile) dar o faceti in bataie de jos si va adresati acestora folosind titulaturi gen,

 

Catre

XULESCU YGRECEL,

 

Fara sa folositi formulele de politete care sunt obligatorii in documentele oficiale?. La fel procedati si in procesele verbale ale sedintelor voastre cand va referiti la membrii nostrii.

Va citez un pasaj din materialul pe care vi l-am inaintat in august 2010.

 

Citez: “…atitudinea dumneavoastra aroganta, agresiva si dispretuitoare pe care o introduceti si o folositi inclusiv in actele oficiale, este intolerabila si inadmisibila pentru orice om cu bun simt si va trebui discuatata si sanctionata de A.G.”. Domnilor, chiar daca nu mai stiti ce inseamna respectul, chiar daca credeti ca functiile pe care le detineti va indreptatesc comportamentul suburban, IN ACTE OFICIALE ESTI OBLIGAT sa folosesti formule de politete” am incheiat citatul.

 

Orice om care are un minim de bun simt ar fi inteles ceva, cat de putin din cele ce va spuneam la aceea vreme.

Dar, voi nu ati inteles nimic. Acel material(pe care o sa-l postez integral pentru ca ati calcat in picioare intelegerea noastra) avea numar 117/16.08.2010.

Dupa numai 9 zile imi inmanati chiar mie, cel care va reprosam mojicia, adresa numarul 120/25.08.2010(pe care o pot posta daca doriti) in care scrieti:

 

Catre

Georgescu Stefan.

 

Sa credem ca din punctul vostru de vedere in UCP sunt vreo 8 DOMNI (adica voi, minoritarii) iar ceilalti aproximativ 4500 sunt grajdarii vostrii? Si iar va intreb, DOAMNE cat o sa va intreb, pentru ca prea sunteti “DEMOCRATI”.

ACEASTA ESTE DEMOCRATIE??!!

 

11. Dar cand Statutul nostru prevedea (logic si legal) ca pe ordinea de zi a sedintei A.G. se pot adauga puncte suplimentare daca propunerea (cererea) este facuta cu 20 zile inaintea datei de desfasurare, dar voi scoateti aceasta prevedere din “MACULATURA” careia ii spuneti Statut?

In statut se prevad puncte care trebuiesc OBILGATORIU dezbatute de A.G.

Oricare alte probleme de interes general, vor fi discutate si rezolvate tot in A.G. care are dreptul (numai EA) legal sa rezolve orice situatie care priveste UCP si nici voi, care credeti ca aveti 3 perechi de testicole, nu puteti impidica sau interzice aecest drept.

ACEASTA ESTE DEMOCRATIE??!!

 

12. Dar participarea ACTIVA a domnului Dumitrache la sedintele in care Comisia Juridica a SA (nu a UCP)”judeca” spetele pe rol???!!!

Are nevoie o comisie juridical competenta dar mai ales calificata, de indicatiile si BILETELE prin care AUTOINTITULATUL nostru “VEGHEAZA” (ca asa ii cere “STATUTUL”) asupra LEGALITATII pedepselor ?

 

Domnilor columbofili ai UCPR, am spus ca nu va indic pe cine sa alegeti, dar daca in urma votului democratic si numirii lor legitime C.N.J.D.A.L. ar fi avut in componenta pe cei 4 juristi care au realizat proiectul viitorului statut (daca va vor lasa”DEMOCRATII” sa discutati si sa-l adoptati) si ma refer aici la domnii Ungureanu Cosmin, Stefanescu Liviu, Iana Gabriel si Mihai Dan, pe care i-am cunoscut mai bine in aceasta imprejurare,  domnul Dumitrache nu ar indrazni macar sa se apropie de usa salii in care care se tin dezbaterile. Dar, nu am mai avea o astfel de “democratie” a minoritatii care ne reprezinta cu atata “CINSTE”, scutindu-ne de eforturi inutile si facnd ei ceea ce LEGEA spune ca trebuie sa facem NOI, cei care ne-am asociat.

Si pentru ca m-am referit la cei 4 juristi pe care imi permit sa-i felicit in numele dumneavoastra, vreau sa fac o referire speciala la domnul Mihai Dan. Ma asteptam ca acesta sa nu participle la realizarea proiectului, sau sa incerce sa puna piedici in buna desfasurare a activitaaii celorlalti. Spre cinstea sa, domnul Mihai Dan a avut o contributie in aceeasi masura activa dar si competenta. Felcitari.

Si iar intreb: ACEASTA ESTE DEMOCRATIE??!!

 

Haideti domnilor columbofili sa mai facem o pauza ca avem toata iarna inainte si va promit mai mult si mai grav decat pana acum si voi posta dovezi de necontestat.

Deocamdata urmeaza A.G. din 22 octombrie 2011 si acesti DOMNI au o sansa sa propuna EI delegatilor nostrii MASURI CONCRETE SI LEGALE, pentru ca UCP “SA FIE IARASI CE A FOST, SI MAI MULT DECAT ATAT’!

Dar pot sa pariez ca nu o vor face.

Ei stiu un singur lucru.Gasirea altor si altor josnicii, pentru a continua o activitate profound ILEGALA, care sa-i avantajeze numai pe EI in detrimentul celor MULTI. Acest drum este infundat, dar nu cred ca ei sunt capabili sa priceapa acest lucru. Si deasemeni, trebuie sa ne pregatim si NOI,”grajdarii” pentru aceasta sedinta pentru ca ei CONSIDERA ca sunt pregatiti pentru o ultima “ZBATERE” in promovarea “DEMOCRATIEI”.

Si ma adresez iar dumneavoastra, tuturor columbofililor romani si va las cu toata increderea sa judecati.

CREDETI CA ESTE DEMOCRATIE IN UCPR?

 

Si inainte sa-mi iau cu adevarat LA REVEDERE de la dumneavoastra va mai fac o DEZVALUIRE. Auzind ca intentionez sa postez materialele referitoare la situatia UCP si avnd deja o experienta cu un material adresat numai C.D. cu speranta ca vor intelege ceva si vor renunta sa se mai faca de CA-CA, ce fac ALESII?!

Il pun pe domnul secretar general sa ma sune si sa ma asigure de “PRETUIREA” lor. Si daca tot am eu o mare experienta in organizarea Expozitiilor Nationale, sa accept si in 2011 acest rol.

Au condsiderat desigur ca eu AMARATUL voi fi foarte flatat de cuvintele mieroase si foarte “MAGULITOARE” pe care mi le adresau prin intermediari.

Vazand ei ca dupa aceasta noua GASELNITA a lor, nu mai postez materialul au prins curaj, si din nou domnul secretar general ma suna si ma asigura ca atat eu, cat si membrii comisiei care ma ajutat timp de 16 ani si carora le multumesc, vom fi recompensati ca niciodata.

Ei uita ca la editiile 1994,1995,1996,1997,1998,1999,2000 si 2001 (opt ani) eu si aceasta comisie am facut MUNCA VOLUNTARA pentru UCPR si nu am incasat nici macar 1 leu si nu am cerut nici un covrig.

Eu nu voi intoarce niciodata spatele oamenilor din UCPR, iar daca acestia isi vor exprima dorinta ca EU sa organizez editia 2011 a Expozitiei o voi face din toata inima ca intotdeauna si nu voi solicita recompense. Cu plata LOR am mai avut o EXPERIENTA in care am fost tratat ca un MILOG si am fost umilit ca niciodata in viatat mea (daca doriti va voi relata concret si cu documente acest EPISOD).

Domnilor membrii ai C.D.(incomplet si jigarit) nu voi sunteti cei indreptatiti sa-mi “OFERITI” o astfel de sarcina si nici sa ma RECOMPENSATI. Acest drept il are A.G. si membrii multi si cinstiti ai UCPR pe care i-am pretuit si respectat intotdeauna si ii voi respecta atat cat ma va tine BUNUL DUMNEZEU pe acest pamant. Am dormit 32 de nopti (16 editii)-in decembrie- pe scanduri intre porumbei si nu mai conteaza inca doua pentru ca atat columbofilii UCPR dar si vizitatorii care ne platesc intrarea in expozitie au dreptul la respectul nostru si la organizarea ireprosabila si responsabila a acestui eveniment deosebit din viata lor.

Eu sunt militar si am invatat sa acord respect oamenilor din jurul meu din pozitia de DREPTI. Nu acord respectul cocosandu-ma in fata nimanui.Eu si pe voi”democratii” minoritari va respect, chiar daca va prezint josniciile la care va pretati. Trist este ca NU VA RESPECTATI VOI, facand ceea ce faceti. Va spun ceea ce trebuia sa intelegeti singuri demult (pentru ca ne cunoastem demult) ca eu nu ma vand. Organizarea cu responsabilitate totala fata de toti cei care au legatura cu acest eveniment presupune un efort pe care voi nu o sa-l intelegeti vreodata, pe voi va intereseaza numai intalnirile “LA NIVEL INALT” de la masa de protocol.

Repet, daca columbofilii UCPR doresc, pentru ei, nici un efort nu voi precupeti vreodata.

 

 

Stefan Georgescu

UCPR - Prahova si Dambovita - etapa de fond la Presov, Slovacia, 30 iunie 2012Intrebari referitoare la ultimele decizii ale CNJDAL din cadrul UCPRCea mai frumoasa zi columbofila pentru dl. Marin Adrian Cristian, UCPR DambovitaUCPR castiga in instanta procesul intentat de catre FCPR pe tema folosirii siglei FCI pe inelele genealogiceVizita domnului CATRINESCU GABRIEL, UCPR Valcea, la mari campioni columbofili din Belgia - 7 martie 2015


Comentarii

postat la 10:52, Vineri, 21.10.2011 de Stanescu Silviu

Domnule Colonel , ati uitat pusca pe foc automat ?

postat la 00:36, Sambata, 22.10.2011 de nastasescu

las ca e bine ca leati zis ca sa vada lumea

postat la 15:03, Duminica, 23.10.2011 de toma iulian

dle georgescu ieri in a.g. a ucp s-a spus ca a-ti fost platit cu 150.000.000lei vechi.v-ati cam ingalbenit simai erati si in prezidiu\r\ncred ca va cam afectat criza si va mai treb niste banuti.ne cunoastem de mult si stiti ca v-am respectat.terminati cu porcariile astea de articole ca pe mine m-ati lamurit cat va doare sufletul de cei 4500 de membri.

postat la 10:55, Miercuri, 26.10.2011 de andrei lazar

domnule toma se pare ca nu ai fost la expozitiile trecute unde daca nu era acest DOMN,se alegea prafu.mult respect dl georgescu

postat la 01:03, Joi, 27.10.2011 de Pt. Toma Iulian

Domnule Toma 150.000.000 lei in decursul a 16 ani si acestia impartiti la 16 oameni cred ca este o suma derizorie.
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.