Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Prognoza meteo in intervalul 24-26 septembrie 2010


17:10, Vineri, 24.09.2010VINERI (24 septembrie)
Vineri va fi cald şi frumos în aproape toată ţara. După cele câteva ore de ceaţă matinală din centrul ţării, soarele va ieşi învingător, iar maximele vor atinge valori între 17 şi 25 de grade.

Soare dincolo de Carpaţi vineri, dar cu ceva vânt intensificat dinspre sud-est în Banat. Temperatura va evolua cam ca ieri, cu maxime de peste 20 de grade până spre vârfuri termice şi de 25 în Câmpia de Vest.

În sud, vreme plăcută chiar daca vor mai fi şi câţiva nori, în special în extremitatea sudică a Câmpiei Române. Dar nu va ploua iar temperatura ajunge la amiază la 25 de grade la Drobeta, Craiova, Alexandria, Giurgiu, 23 la Piteşti, Ploieşti şi Buzău. Vântul mai prinde putere dar nu trece de moderat (20-30 km/ora).

În Dobrogea tot vreme în general frumoasă, dar un pic mai răcoare, ca dealtfel în toată partea de est a ţării. 22 de grade la amiază la Tulcea şi Constanţa, 23 la Medgidia. Vântul va bate dinspre est, cu unele intensificări în special în partea de est (inclusiv litoralul).

Nici în Moldova maximele nu trec de 23 de grade, dar pentru aceasta data este absolut normal: 20 de grade la Suceava, 21 la Iaşi şi Bacău, 23 la Focşani şi Galaţi. Aspectul vremii este predominant însorit şi vântul,ceva mai sprinten decât astăzi, atinge din când în când 25-30 km/ora.

Vineri noapte cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 11...13 grade.

Capitala a început ziua de vineri cu numai 8-10 grade, dar la amiază temperatura aerului va atinge 21-22 de grade însorite, fără vânt şi fără nori aducători de ploaie.

 

SÂMBĂTĂ (25 septembrie)
Cerul va prezenta înnorãri şi, mai ales noaptea, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 15...16 grade. Presiunea atmosferica va fi în scãdere.

 

 


DUMINICĂ (26 septembrie)
Cerul va prezenta înnorãri şi temporar, mai ales ziua, vor fi averse, posibil şi descarcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 23...25 de grade, iar cea minimã de 14...15 grade. Presiunea atmosferica va continua sã scadã.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimã va fi de 11...13. grade.

 

Masa oferita de domnul Silviu Glodeanu - UCPR Dambovita - in cinstea rezultatelor sezonului 2010 - partea 1Cea mai scumpa masina vanduta in Romania, in 2010Prognoza meteo pentru intervalul 3-5 septembrie 2010Columbodromul international Eijerkamp Cuiwei 2010, Beijing, ChinaFreialdenhofen & Fiii - cei 12 porumbei oferiti la licitatie la Piatra Neamt - noiembrie 2010
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.