Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Site columbofil www.chinaxinge.com
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

In week-end-ul 11-12 septembrie 2010, in Romania vremea va fi schimbatoare


10:24, Vineri, 10.09.2010 

În weekend-ul 11-12 septembrie 2010, in Romania vremea va fi schimbătoare

 

 

 

 

Sâmbătă cerul va fi mai mult noros în regiunile sudice şi vestice, Banat, Crişana şi Oltenia. În celelalte regiuni cerul e variabil sâmbătă, cu înnorări temporare şi doar izolat sunt condiţii de ploaie slabă.

 

Vântul va sufla cu unele intensificări în sud-est. Maximele sunt cuprinse în general între 17 grade în estul Transilvaniei şi 24 de grade în sudul Munteniei şi pe litoral.

Vreme de toamnă cam posomorâtă în acest weekend şi pentru bucureşteni. Sâmbătă vremea se menţine răcoroasă, cu cerul mai mult noros şi trecător, mai ales seara, sunt şi condiţii de ploaie slabă. La amiaza termometerele nu arată mai mult de 22, 23 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult noros ziua, îndeosebi în vest, iar noaptea, mai ales în sudul Olteniei şi al Munteniei, unde, pe arii restrânse, va ploua slab. Vântul, moderat în sud şi în est, va prezenta intensificări pe litoral.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 24 de grade.

Duminică norii vor acoperi cea mai mare parte a regiunilor sudice şi sud-estice, unde local va ploua slab. În restul ţării cerul e variabil, cu înnorări temporare şi ploile vor fi izolate, doar prin vest. În est şi sud-est, adica in Dobrogea, Muntenia si Moldova, vântul va sufla ceva mai tare. La amiază temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedentă, adică de la 19 grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei până la cel mult 25 grade în sudul extrem.


În Bucureşti soarele rămâne şi duminică ascuns după un plafon de nori destul de consistent, din care va ploua trecător. Amiaza vine cu 23, 24 grade în termometre, cu 2, 3 grade sub media climatologică a acestei date.


Porumbei deosebit de valorosi, din suse celebre, adusi in Romania de dl. SORIN FLOREA, din BucurestiPrognoza meteo in intervalul 24-26 septembrie 201025 septembrie 2010: O zi de curatenie nationalaPorumbei originali Hans Hirn de vanzare in RomaniaDe vanzare porumbei de calitate oferiti de catre membrii clubului JAPC - septembrie 2010
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.