Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
SELINE DESIGN - magazin perdele, draperii, mobilier de lux
Inscriere columbodroame Europa
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Welcome to DERBY CORABIA
Columbodromul PIGEON BEST - Prahova
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria TITA - ANDU
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV

Un scenariu fictiv de frauda cu sistemul Bricon


12:04, Vineri, 12.02.2010 

Scenariu frauda cu sistem BriconDin start facem mentiunea ca toate datele sunt pur fictive dar necesare explicarii scenariului !
Am 10 porumbei pe care ii angajez la concurs. Mi-am luat ceas Bricon si 20 de cipuri. Mai fac o investitie (fara sa stie colegii) intr-o trapa de imbarcare de aprox 70 Euro (merita chiar si una de 300 Euro) si un ceas atomic tot pe la acelasi pret de 70 Euro. Cipuiesc porumbeii si imi raman exact 10 cipuri. Merg la primul concurs, scot fisa de start si imbarc porumbeii.
Plec acasa, folosesc trapa si ceasul atomic proprii si inchid concursul si il sterg. Sterg porumbeii din ceas si ii bag din nou, dar cu noile cipuri, cele 10 pe care le am acasa. Pun trapa si ceasul atomic si imbarc porumbeii in concurs. Doar ca cipurile aflate in concurs nu mai sunt cele de pe picioarele porumbeilor ci cele de acasa.
In ziua concursului astept porumbeii. Vorbesc la telefon cu columbofilii Ionica si Viorel, care sunt cu 20 km inaintea mea, sa-mi dea si mie un semn cand vin porumbeii ca sa merg sa ii astept. Cand ma suna iau cipurile si merg la crescatorie si incep sa trec cipurile peste trapa de la intrare. Nu e nevoie sa-l pun primul. E suficicent sa am un acelasi porumbel in primii 5 la fiecare concurs, restul pe locuri rezonabile (5 x 1000 / 2000 = max 2,5 puncte pe etapa). Merg la desigilare si revin acasa.
Sterg concursul si porumbeiii si ii cipuiesc din nou cu cipurile de pe picior pentru etapa viitoare.....
Intrebarea mea este: `A verificat vreun tehnic pana acum seriile trapelor de imbarcare de pe fisa de imbarcare si cea de desigilare sau seriile cipurilor?` Daca nu, uite asa o sa ies un pui de campion, macar pe judet.

Mai aveti si alte scenarii?


Tomita SERBANRaspunsul "Magazin columbofil" la comunicatul FCPR referitor la fraudarea licitatiei din China a FCI Grand PrixLansarea porumbeilor anti frauda in fata Ambasadei Chineze la Bucuresti !Natural si Bricon va invita la Simeria, pe 14 - 15 martie 2009O alta sesizare grava de frauda in FCPR ! De data aceasta la Slobozia.Bricon Best Deal 2011
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2020 RRP. Toate drepturile rezervate.