Articole
Sondaj
Licitatii / Vanzari
Intrebari
Concursuri / Clasamente
Uniuni / Cluburi
Galerie Foto/Video
Sfatul Medicului
Opinia Specialistului
Pagina principala Materiale Video Crescatorii Diverse English Section Chinese Section FRSC Expozitii For Fun Porumbei de top Comentariile etapei Pagina incepatorului Porumbei pierduti Romania In Direct ContactNewsletter

Introduceti adresa de email pentru a primi ultimile noutati de la Romanian Racing Pigeons.
Cum ati incheiat sezonul de zboruri cu maturii in 2019?
Foarte bine
Bine
Satisfacator
Prost

Rezultate sondaj

ACKA - porumbei de agrement si ornament
UNIUNEA COLUMBOFILILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA
Brieftaubenmarkt - Germany
Cupe-medalii-For-Champions
Freialdenhofen & Sohnen - Germania
Produse columbofile Corabia
Site columbofil www.chinaxinge.com
Firma YU YING IMPEX SRL - Accesorii columbofile
Crescatoria MUNTEAN VASILE - Sibiu
Campionul national domnul Bogdan Ciobanu, Suceava
Crescatoria TITA - ANDU
Columbodromul international TRANSILVANIA
Columbofil Banc Marius Dej
Columbodromul GOLDEN RACE, Urlati, Prahova
Produse Porumbei CORABIA
Columbodromul SUPREM
Columbodromul international BRASOV
Dr Adrian Colniceanu produse columbofile

Marcel Sangers - invingator la Chateaudun Nord in 2009 cu `Fast Red`


18:26, Miercuri, 10.06.2009 

Super masculul `Fast Red` a obtinut victoria pentru Marcel Sangers si Paul Ung: locul 1 NPO in regiunea Nord Chateaudun din 6.062 porumbei !
 
 
 
Marcel Sangers (dreapta) impreuna cu Paul Ung
 
Castigator in sectiunea NPO Nord Chateaudun, Marcel Sangers a dovedit inca o data valoarea exceptionala a porumbeilor din colonia sa in cursele de o zi. In urma cu doua saptamani, in cursa NPO de la Orleans acesta a inregistrat o alta performanta de top, castigand locurile 16 si 18 dintr-un total de 15.500 porumbei !
Masculul lui Marcel, NL-08-1174967, `Fast Red`, a dovedit inca o data calitati deosebitede zburator! Este pentru a doua oara cand se claseaza in primii 10 porumbei la nivel National in cursele clasice NPO. Ca youngster acesta s-a dovedit a fi la fel de talentat si a castigat: locul 5 NPO Nord Peronne din 11.804 porumbei (de asemenea locul 7 impotriva a 23.000 porumbei) locul 23 NPO Nord Breuil le Vert/Clermont din 5.800 porumbei.
In 2009 a avut o prestatie de exceptie. In concursul NPO Orleans, pe data de 23 mai, a ocupat locul 81 dintr-un total de 3.195 porumbei si saptamana trecuta a castigat locul 42 la Pommeroeul din 6.847 porumbei. Dar cel mai bun rezultat al sau a fost castigarea locului 1 NPO Chateaudun Nord.
 
 
`Fast Red`
 
 
Super perechea cea noua
Clasa deosebita a porumbelului  `Fast Red` este rezultatul muncii lui Marcel care este considerat un specialist al imperecherilor. Acesta a incrucisat direct porumbei din linia Koopman cu porumbeii de valoare si care au confirmat din linia lui `de aur` si de aici a rezultat `Fast Red`. Tatal acestui porumbel este `Fast as Lightning`, castigator al locului 1 la  Heverlee din 9.076 porumbei, al locului 5 NPO la Le Mans din 11.248 porumbei, al locului 8 la NPO Orleans din 18.127 porumbei, al locului 9 la St. Ghislain din 4.439 porumbei. Este reprodus din perechea `Charley` (un super fiu al lui Marcel din `Kleine Dirk`) x `Red Lola` (o fiica a lui Marcel dintr-o linie de porumbei avandu-l la baza pe `The Super Breeder`). Mama lui `Fast Red` este `Miss Geniality`, care a fost locul 1 la categoria AS Pui pe distanta fond si este fiica din perechea `Eagle Eye` (locul 1 National categoria AS in cursele de o zi si locul 1 NPO Chateauroux) x `Activision` (din imperecherea `Mister Ermerveen` x `Yi Min`).
`Fast Red` nu este primul zburator de top din aceasta pereche `Fast as Lightning` x `Miss Geniality`. Exact ca si `Red Fox`, castigator al locului 1 la Duffel din 9.173 porumbei si a locului 13 NPO la Blois din 8.313 porumbei mai este si fratele sau de cuib `Alydar` - locul 33 NPO Orleans Nord din 14.285 porumbei, acesta fiind si tatal porumbelului care a castigat locul 1 la categoria AS in Federatia Zutphen in 2007. Marcel: `Aproape in fiecare saptamana `Fast Red` impreuna cu fratii si surorile sale se afla intre primii mei porumbei. Dar castigarea locului 1 NPO Chateaudun Nord este cea mai de pret reusita din acest an; atunci cand castigi curse deosebite cu un astfel de porumbel este dovada ca coincidenta nu are nici o importanta in cursele de porumbei !`
 

Pedigreu lui `Fast Red`Gerard si Anton Kouters - Olanda - invingatori nationali la Pau in 2009Articol de suflet al d-lui dr. Mircea Bilius pe tema porumbitei RO-484695-2009, gasita moarta in FinlandaRobert VERHEYDEN – invingatorul national in Belgia la concursul Bourges 2007Un invingator nu trebuie sa fie cel mai bun - Ad SchaerlaeckensBelgia - 2007 - concurs international la Narbonne - invingator tandemul olandez De Cock - Curfs
Nume
Email
Comentariu
Cod securitate
Cod securitate

Contact - Regulament
Copyright © 2008 - 2019 RRP. Toate drepturile rezervate.